Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Organisation og arbejdspsykologi (aften)

UCN act2learn
10-12 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Organisation og arbejdspsykologi - hvordan organisationer styres og ledes

Vil du skabe succes i din organisation? I så fald er det en god idé at vide hvad de succesfulde har gjort, og hvordan de har valgt at styre deres organisation. Dette akademimodul er til dig, hvor det passer bedre at få undervisning i aftentimerne. 

Vi glemmer ikke dem, der skaber resultatet og giver os succes, nemlig menneskene i organisationen. Med fagområdet inden for arbejdspsykologi udvikler du din forståelse for psykologiske processer og problemstillinger, som ofte finder sted i organisationslivet.

Hvis du gerne vil blive skarp på de organisatoriske grundelementer og sammenhænge i nutid og fremtid, og lære hvordan du arbejder med organisationsstruktur, styringsprocesser i private- og offentlige virksomheder, samt organisationskultur, så skal du tage et akademimodul i Organisation og arbejdspsykologi. 

Dit udbytte med akademimodulet Organisation og arbejdspsykologi (aften)

Overordnet opkvalificerer du dig til at tage del i løsningen af organisatoriske opgaver og problemstillinger, og i kraft af dine nye indsigter kan du i fremtiden bidrage til organisatoriske samarbejdsprocesser og dermed til organisatorisk målopfyldelse. På dette modul får du kompetencer indenfor:

  • Organisationsdesign og – kultur
  • Psykologiske processer og problemstillinger i organisationer
  • Strategiske værktøjer

akademimodulets indhold

På modulet Organisation og arbejdspsykologi arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Vær opmærksom på, at dette akademimodul foregår i aftentimerne.

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, der arbejder med organisationsstruktur og gerne vil blive skarp på de organisatioriske grundelementer og sammenhænge i nutid og fremtid. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet, skal du have en ungdomsuddannelse. Det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Pris

Prisen for dette akademimodul er 7.800 kroner.

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Organisation og arbejdspsykologi (aften)
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Organisation og arbejdspsykologi (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.