Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ledelse i praksis (aften)

UCN act2learn
5 måneder
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Styrk dine kompetencer som leder - Ledelse i praksis

Hvad driver dig som leder? Og hvordan påvirker dette din lederpraksis og dine medarbejdere? På akademimodulet Ledelse i praksis får du indsigt i sådanne spørgsmål, idet du udvikler dig inden for ledelse af medarbejdere og mindre teams.

Dit udbytte med akademimodulet ledelse i praksis

Du opnår kompetencer til at kunne identificere og vurdere egne personlighedstræk og psykologiske drivkræfter i din rolle som leder. Dertil udvikler du din personlige lederadfærd og bliver kvalificeret til at varetage ledelsesmæssige funktioner i praksis. Du lærer at forstå betydningen af dialog som værktøj, og forholde dig bevidst til din kommunikation. Med en grundlæggende forståelse for kommunikationsprocessen lærer du at håndtere forhandlingssituationer, dialog i formelle møder, samt at præsentere budskaber og problemstillinger.

akademimodulets indhold

På modulet Ledelse i praksis arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

Modulet bringer dig viden og erfaring indenfor:

  • Ledelsesteori 
  • Kommunikation 
  • Lærings- og udviklingsprocesser 
  • Konflikthåndtering

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til personer, der allerede er i job som leder, men ønsker at styrke sine lederevner.  

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet, skal du have en ungdomsuddannelse. Det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Pris

Prisen for dette akademimodul er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Ledelse i praksis (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: