Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lean ledelse i praksis

UCN act2learn
8 dage
Akademiuddannelser
Online, Aalborg
Startdato: 19-10-2020 - Aalborg
10.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Lean ledelse i praksis - Skab værdi gennem løbende forbedringer

Er du leder og mangler værktøjer til, hvordan du skal løse dine ledelsesmæssige udfordringer? På akademimodulet Lean ledelse i praksis får du indblik i, og overblik over de projektværktøjer du kan anvende for at lede implementeringsfasen og derved sikre en langvarig gavn af Lean filosofien i din fortsatte ledergerning.

Dit udbytte med akademimodulet Lean ledelse i praksis

Gennem dette forløb kvalificeres du til at arbejde med implementering af Lean tankegangen, Lean lederskab, kommunikation af Lean og de vigtigste Lean værktøjer.

Du kvalificeres til professionelt at tage del i virksomhedens ledelsesmæssige funktioner i forbindelse med anvendelse af Lean, uanset om anvendelsen finder sted i den offentlige service og administration eller i en privat erhvervsvirksomhed. Du får indsigt i:

  • Lean som værktøj
  • Implementering af Lean
  • Ledelse af Lean implementering


akademimodulets indhold

Modulet er tilrettelagt som et aktivt procesforløb, hvorigennem læring og udvikling sker i vekselvirkningen mellem handling, refleksion og tilegnelse af ny viden. I UCN act2learn arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling. Du trænes gennem relevante cases der tager udgangspunkt i netop din erfaring og hverdag, og derved lader vi virkeligheden guide os.

Målgruppe

Dette forløb henvender sig både til dig, som gerne vil arbejde som Lean-konsulent og dig, der som leder eller medarbejder skal arbejde med Lean i praksis. Du skal kunne opfylde kravene til undervisning på akademiniveau.

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Du kan kontakte Line Tellefsen på 72691744.

Pris

Prisen for dette akademimodul er 10.000 kroner. 

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Sofiendalsvej 60
9200

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Lean ledelse i praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: