Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kommunikation i praksis (aften)

UCN act2learn
10-12 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Kommunikation i praksis - Lær at håndtere de daglige kommunikationsopgaver

Er du en god kommunikator? På akademimodulet Kommunikation i praksis ved UCN act2learn lærer du, hvordan du på professionel vis håndterer de daglige kommunikationsopgaver. 

Dette akademimodul i Kommunikation i praksis bliver udbudt som aftenundervisning.


Dit udbytte med akademimodulet Kommunikation i praksis (aften)

Du lærer at reflektere over din personlige kommunikation og forbedre den. Du får en grundlæggende viden om kommunikationens mål og budskaber, modtager-/afsenderforhold, samt medievalg i forhold til disse faktorer. Du får indsigt i, hvordan en succesfuld dialogbaseret kommunikation foregår i praksis og hvilke dynamiske processer, der kan ligge i kommunikationen. Du lærer om sprogformer og valg af sprog inden for forskellige medier. Du optimerer din personlige kommunikation ved hjælp af denne viden og igennem brug af relevante planlægnings- og formidlingsværktøjer.

Du opkvalificerer dine evner inden for verbal og nonverbal kommunikation. Du lærer at planlægge og gennemføre daglige kommunikationsopgaver, anvende sproget målrettet, og deltage professionelt og konstruktivt i dialogbaseret kommunikation.

Dette modul giver dig kompetencer indenfor:

  • Planlægning og gennemførsel af kommunikationsopgaver
  • Lægge kommunikationsstrategier
  • Dialogbaseret kommunikation


Akademimodulets indhold

Modulet er tilrettelagt som et aktivt procesforløb, hvorigennem læring og udvikling sker i vekselvirkningen mellem handling, refleksion og tilegnelse af ny viden.

I UCN act2learn arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling. Du trænes gennem relevante cases der tager udgangspunkt i netop din erfaring og hverdag, og derved lader vi virkeligheden guide os.

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der arbejder med kommunikation og gerne vil blive bedre til at håndtere de daglige kommunikationsopgaver på en mere professionel måde. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt UCN act2learn for yderligere information. 

Pris

Prisen for dette kursus er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Sofiendalsvej 60
9200

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation i praksis (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: