Viser 1-20 af 24
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 24
1
2

Lær hvordan innovation skaber værdi for din virksomhed!

Ønsker du en grundlæggende indføring i praktisk og teoretisk innovation og vil du lære at arbejde kreativt og innovativt med idegenerering i virksomheder og organisationer, så vælg et kursus i innovation og find ud af, hvordan dine ideer kan skabe værdi.

Hvad er innovation?

Innovation kan være en enkelt idé eller en samling af idéer, der, når de bliver realiseret, fører til en ny eller forbedret produkt, proces, tjeneste eller forretningsmodel. Det kan være en opfindelse, en ny måde at løse et problem på, eller en måde at opfylde et kundebehov på en anden og bedre måde.

Innovation er vigtigt, fordi det giver virksomheder mulighed for at opretholde og øge deres konkurrencefordel. Det hjælper også med at opfylde ændringer i kundernes behov og ønsker, samt imødekomme ændringer i teknologi og markeder. Innovation kan føre til øget effektivitet, reduktion af omkostninger, forbedring af produktkvaliteten og styrkelse af kundetilfredsheden.

Innovation

Innovationsstrategi og innovationsledelse

For virksomheder der konkurrerer på et marked, hvor nye produkter og udvikling af produkter og services er afgørende for virksomhedens eksistens, er en stærk innovationskultur vigtig for at være med blandt de bedste. En innovationsstrategi kan hjælpe virksomheden med at stille skarpt på de innovative løsninger og pege på, hvordan virksomheden kan øge værdien af sine tilbud på markedet.   
Men også i den offentlige sektor er der en stigende interesse for innovationsstrategier. Begrebet offentlig innovation anvendes flittigt både i teorien og i praksis. Der er et stort behov for kreative ideer, fornyelse og udvikling i både staten og i kommunerne hvad enten det drejer sig om uddannelse, beskæftigelse, sundhed eller om produktivitet i den offentlige sektor.

Med et voksende behov for innovation i den private såvel som i den offentlige sektor er betegnelser som innovationsledelse og stillingsbeskrivelser som innovationskonsulent hyppigere anvendt end tidligere. Det globale marked og presset på de økonomiske ressourcer gør det vigtigere end nogensinde før at tænke innovativt og finde nye løsninger.

Hvad lærer man på et innovationskursus?

Du går fra et innovationskursus med nye idéer - og fremfor alt nye værktøjer, du kan anvende i din hverdag.

Du får et overblik over hele processen. For at kunne arbejde struktureret med innovation, kræver det man ved - allerede inden et projekts start - hvilke faser man skal igennem.

Innovationskurser lærer dig desuden vigtigheden af at koble innovationsprocesser til virksomhedens  overordnede strategi.

Hvorfor er innovation vigtigt for en virksomhed?

Innovation er vigtigt for en virksomhed, fordi det kan føre til en række fordele, herunder:

  • Innovation kan hjælpe en virksomhed med at opretholde eller øge deres konkurrencefordel ved at tilbyde nye eller forbedrede produkter, tjenester eller forretningsmodeller.
  • Innovation kan hjælpe en virksomhed med at vokse og udvikle sig ved at skabe nye markeder og muligheder for salg.
  • Innovation kan føre til øget effektivitet og reduktion af omkostninger, fordi nye teknologier og processer kan gøre arbejdet hurtigere og mere effektivt.
  • Innovation kan føre til en forbedring af produktkvaliteten og styrkelse af kundetilfredsheden ved at opfylde kundernes behov på en ny eller forbedret måde.
  • Innovation hjælper en virksomhed med at tilpasse sig ændringer i teknologi, markeder og kundebehov, ved at introducere nye metoder og strategier til at løse problemer.

Kunne du tænke dig at hjælpe din virksomhed eller organisation med at vækste igennem innovative initiativer? Tag et kursus i innovation og bliv klædt på til nye udfordringer i din hverdag!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen