Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Finansiel rådgivning

UCN act2learn
3 år
Diplomuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for startinformation - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Diplomretning i Finansiel rådgivning

Arbejder du allerede nu som finansøkonom eller privatkunderådgiver, og drømmer du om at optimere din rådgivning, så du kan yde optimal rådgivning over for din kundeportefølje? Så er retningen Finansiel rådgivning måske noget for dig! Retningen i Finansiel rådgivning vil have fokus på kunderådgivning i den finansielle sektor, hvor du vil lære at optimere din rådgivning og skabe langvarige relationer. 

Dit udbytte med en diplomretning i Finansiel rådgivning

Med retningen i Finansiel rådgivning vil du få kompetencer til at samarbejde internt og eksternt på både strategisk, taktisk og operationelt niveau i organisationen.

Du vil b.la. få: 

  • værktøjer til at skabe et godt, langvarigt samspil med den private kunde
  • forståelse for relevante skatteregler og betydningen af familie- og arveret
  • viden om værdipapirer, pensionsopsparing, forsikring og de skattemæssige og juridiske konsekvenser af privatkundens valg
  • viden om finansiering og investering med henblik på helhedsorienteret rådgivning til formuende privatkunder
  • viden om rådgivning af mindre erhvervsdrivende
  • redskaber til at give privatkunden et økonomisk overblik, så kunden er i stand til at træffe et oplyst valg omkring sin formue

Med diplomretningen Finansiel rådgivning bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egen cases i brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Uddannelsens indhold

Du kan tage denne uddannelse ved siden af dit daglige arbejde, og du vil have følgende obligatoriske moduler: 

  • Formuerådgivning
  • Kundesamspil
  • Rundt om virksomhedsejeren

Optagelseskrav
For at blive optaget på diplomuddannelsen i finansiel rådgivning skal du have en relevant adgangsgivende uddannelse fx: Akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring, Akademiuddannelse i finansiel rådgivning, Finansøkonom, Financial controller eller Markedsføringsøkonom. Ud over den adgangsgivende uddannelse skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring, sideløbende med eller efter du har gennemført din adgangsgivende uddannelse.

Målgruppe

Denne diplomretning er målrettet dig der arbejder i en bank, realkreditinstitut, revisionsfirma eller hos en ejendomsmægler og hvor kunden stiller store krav til dig

Pris

Er du medarbejder i den finansielle sektor kan der være mulighed for at få finansieret din uddannelse.

Finanskompetencepuljen yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere og virksomheder indenfor den finansielle sektor.

Man kan både søge finanskompetencepuljen som enkeltperson eller som hele afdelinger og virksomheder. Forudsætningen er, at man er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Finansiel rådgivning

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: