Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Digital markedsføring - Beskæftigede

UCN act2learn
8 dage
Akademiuddannelser
Fjernundervisning
14.950 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Få en digital markedsføringsprofil med dette akademimodul

Digital markedsføring giver et grundfundament inden for onlinestrategi og markedsføring med fokus på digital markedsføring og elektronisk handel.

Dette modul vil give dig kompetencer inden for strategiske, taktiske og operationelle markedsføringsopgaver, samt håndtering af digitaliseringen af salg og markedsførings indsatserne.

Dit udbytte med akademimodulet Digital markedsføring

Du vil på kurset lære at lægge en digital markedsføringsstrategi for en virksomhed. Her tages der udgangspunkt i virksomhedens overordnede strategi og der defineres en række indsatser, fokusområder og målepunkter, der vil danne omdrejningspunkt for virksomhedens markedsføringsindsats. Du lærer at definere et marketingmix der passer til virksomheden og dens strategi, og du får en forståelse for de forskellige værktøjer man kan gøre brug af i forbindelse med især online markedsføring.

Akademimodulets indhold

Forløbet er opbygget med programgennemgang i kombination med teori, opgaver og eksempler. Desuden skal der gennem forløbet udarbejdes et projekt, som evalueres sidste kursusdag. Du skal derfor påberegne tid til forberedelse mellem undervisningsdagene.

I forløbet vil du blive introduceret for følgende emner:

  • Digital strategi, samt kobling med virksomhedens strategi med fokus på målsætninger og KPI’er (Key Performance Indicators)
  • Forretningsforståelse og webanalyse
  • Søgemaskineoptimering
  • Adwords
  • Retargeting, display, affiliate
  • Google analytics, usability og brugertests
  • Content marketing, email marketing
  • Sociale medier
  • Konvertering og konverteringsoptimering, samt usability og brugertests
  • Konceptudvikling til mobile enheder

Målgruppe

Uddannelsen er kompetencegivende og udbydes under lov om åben uddannelse. Du har mulighed for at afslutte uddannelsen med en mundtlig eksamen, som tager udgangspunkt i et projekt. En bestået eksamen giver 10 ECTS-point.

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt UCN act2learn for yderligere information. 

Pris

Prisen for dette akademimodul ligger mellem 12.950-14.950 kroner. 

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693


Få information

Udfyld formularen for mere information om Digital markedsføring - Beskæftigede

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: