Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Det strategiske lederskab (aften)

UCN act2learn
10-12 dage
Dansk
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg
0 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Det strategiske lederskab - Få udviklet din personlige lederadfærd

Det strategiske lederskab består af lige dele strategisk indsigt, fornemmelse for medarbejderne i din virksomhed og personlig, ledelsesmæssig handlekraft. Disse dimensioner er hvad du arbejder med på akademimodulet ”Det strategiske lederskab.”

Du lærer, hvordan du løbende udvikler din personlige lederadfærd, -tilgang og -praksis, således du kan (for)blive en kompetent og fremsynet leder i forbindelse med strategiarbejdet. 

Dette akademimodul er for dig, som ønsker at tage undervisningen om aftenen. 

Dit udbytte med akademimodulet Det strategiske lederskab (aften)

Du får erfaringer inden for strategianalyse, -udvikling, og -implementering. Du lærer at karakterisere en organisations strategiske situation og udviklingsbehov, samt iværksætte udviklingsmæssige tiltag i forhold hertil. Herunder opkvalificerer du dine kompetencer inden for menneskelig udvikling og adfærd. Du får forståelse for konsekvenserne af forskellige strategiske tiltag og udviklingsprocesser, på det organisatoriske plan såvel som det personlige.

Du får ledelsesmæssig handlekraft til at omsætte strategiske mål til konkrete og realistiske kulturtilpassede udviklingsprocesser, der skaber følgeskab, og bidrager til sammenhængskraften i organisationen.

akademimodulets indhold

På akademimodulet Det strategiske lederskab arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

Du får indsigt i og erfaringer indenfor:

  • Lederskab i forbindelse med strategiprocesser
  • Strategisk analyse, -udvikling og -implementering
  • Forandringsprocesser og forandringsledelse

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, der er leder og gerne vil udvikle sin personlige lederadfærd til et mere strategisk lederskab. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet, skal du have en ungdomsuddannelse. Det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Pris

Prisen for dette akademimodul er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Det strategiske lederskab (aften)
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Det strategiske lederskab (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.