Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i Ledelse

UCN act2learn
3 år
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Tad en akademiuddannelse i ledelse

Ønsker du en uddannelse, hvor du inspireres og udvikles som leder? Med en akademiuddannelse i ledelse får du en række vigtige ledelsesmæssige værktøjer, som du kan bruge i din dagligdag som leder.

På denne uddannelse fokuserer vi på din personlige udvikling, ledelse af medarbejdere, ledelse af grupper og teams og ledelse af organisatoriske forandringer, samt deltagelse i det strategiske arbejde på eget organisationsniveau. For os er det vigtigt, at du hele tiden bliver udfordret og omdrejningspunktet i uddannelsen er din virkelighed og dine erfaringer fra dit daglige arbejde. 

Du har mulighed for selv at vælge, hvordan du vil opbygge din uddannelse og hvilke moduler du ønsker at deltage i. 

Dit udbytte med en akademiuddannelse i ledelse

Du udvikler et skarpt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse - såvel nationalt som internationalt. Gennem teori, værktøjer og praktiske metoder, får du opkvalificeret din lederadfærd. Dertil opnår du indsigt i, hvordan du opbygger gejst og motivation blandt dine medarbejdere. 

Uddannelsens indhold

Akademiuddannelsen i ledelse består af tre obligatoriske moduler, to valgfrie moduler samt et afgangsprojekt.

De tre obligatoriske moduler er:

  • Ledelse i praksis
  • Organisation og arbejdspsykologi 
  • Det strategiske lederskab

De valgfrie moduler giver dig mulighed for at tone uddannelsen i den retning, som passer til din faglige profil. Det er også muligt at tage op til 10 ECTS fra en anden studieretning. Det kan eksempelvis være et valgmodul inden for salg, økonomi eller konceptudvikling. 

Du kan tage uddannelsen på 2-3 år. Fagene er korte semesterfag med en varighed på ca. fem måneder. Alle fag afsluttes med en eksamen. Vi udbyder både dag- og aftenmoduler, så du kan vælge den undervisningsform, der passer bedst til din hverdag.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til både nuværende og kommende ledere, som herne vil have en praksisnær og målrettet lederuddannelse.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen i ledelse varierer alt efter, hvilke moduler du vælger. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i Ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.