Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i informationsteknologi

UCN act2learn
3 år
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i informationsteknologi 

Verden er blevet digital - og det stiller høje krav til virksomhedernes IT-løsninger. Der er derfor rift om IT-kyndige medarbejdere, som dels kan hjælpe med at udvikle og vedligeholde driftssikre systemer, dels styrke virksomheder gennem brug af forskellig IT. Bliv klædt på til fremtidens arbejde med IT med en akademiuddannelse i informationsteknologi.


Dit udbytte af akademiuddannelse i informationsteknologi

Uddannelsen giver dig både teoretisk og praktisk forståelse af arbejdet med IT. Du får færdigheder inden for praktiske anvendelser og det teoretiske fundament til at analysere og forstå, hvilken løsning er det rigtige valg i forskellige situationer. Denne forståelse gør dig til et stærkt teammedlem i enhver IT-organisation – uanset om det er inden for softwareudvikling, webudvikling eller systemadministration.


Uddannelsen indhold

Uddannelsen bygger på en kombination af teorier, værktøjer og praktiske metoder. Vi lægger stor vægt på, at du får værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde fra dag et. I løbet af uddannelsen bliver du derfor udfordret til at sætte dine egne erfaringer i spil og omsætte den præsenterede teori til din praksis. I løbet af akademiuddannelsen i Informationsteknologi bliver du klædt på til at deltage i udviklingen af apps, programmer og databaser og til at sparre omkring brugen af IT og programmer.

Du kan selv vælge hvilken af de tre retninger din uddannelse skal følge:

  • Softwareudvkling
  • Webudvikling
  • systemadministration

Akademiuddannelsen i Informationsteknologi læses på deltid. Der er stor fleksibilitet i uddannelsen, hvilket giver dig mulighed for at tilrettelægge et forløb, som passer til dig, dine behov og din arbejdssituation.

Du behøver ikke finde tid hvert semester eller planlægge de næste år frem. Uddannelsen kan tilpasses løbende, og der kan ligges pauser ind i løbet af uddannelsen, hvis din arbejds- eller privatlivssituation kræver det.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, som har en IT-baggrund som fx programmør eller systemudvikler.

Du har måske siddet med programmering eller systemudvikling i flere år, men mangler et generelt fundament – eller en formel anerkendelse.

Uddannelsen kan også være for dig, som skal varetage en ny opgave inden for dit arbejde, som går mere i retning af IT end tidligere. Her kan akademiuddannelsen i Informationsteknologi hjælpe dig med at få opbygget det tekniske fundament.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen i informationsteknologi varierer alt efter, hvilke moduler du vælger. 

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Sofiendalsvej 60
9200

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i informationsteknologi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: