Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Inklusions- og eksklusionsprocesser

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Modul
Diplomuddannelser
Landsdækkende
Startdato: Løbende opstart - Danmark

Inklusions- og eksklusionsprocesser

Lær om inklusions- og eksklusionsprocesser

Er du interesseret i hverdagslivsteorier og medborgerskabelse i relation til udsatte børn og unge? På modulet styrker du dine kompetencer til at håndtere inklusions- og eksklusionsprocesser i socialt arbejde inden for dit felt.

Fagligt indhold

Du arbejder med inklusions og eksklusionsbegreber i et internationalt og historisk perspektiv, herunder internationale konventioner og udvikler en større forståelse for inklusions- og eksklusionsprocessers betydning i forhold til udsatte børn og unge.

Du får viden om:

  • inklusions- og eksklusionsprocesser, herunder marginaliserings- og udstødningsprocesser
  • identitetspolitiske teorier
  • etik og menneskesyn.

Dit udbytte af modulet

Efter diplommodulet Inklusions- og eksklusionsprocesser kan du analysere og vurdere teoretiske og praksisnære problemstillinger med udgangspunkt i undersøgelser, forskning og teorier om inklusions- og eksklusionsprocesser.

Du bliver derfor bedre i stand til at håndtere inklusions- og eksklusionsprocesser med udsatte børn og unge i socialt arbejdes praksis.

Modulet hører under den Socialfaglige diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Inklusions- og eksklusionsprocesser er et valgfrit modul.

Modulets fulde titel er Inklusions- og eksklusionsprocesser for socialt udsatte børn, unge og/eller voksne.

Målgruppe

Diplommodulet er for dig, der arbejder professionelt med socialt arbejde. Du kan fx være socialrådgiver, lærer, pædagog, ergoterapeut eller sygeplejerske.

Pris

Kontakt kursusudbyderen for information om prisen for diplommodulet i Inklusions- og eksklusionsprocesser. Modulet er gratis for medarbejdere, der arbejder med udsatte børn og unge. Der er begrænset antal pladser.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Seebladsgade 1


Få information

Udfyld formularen for mere information om Inklusions- og eksklusionsprocesser

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.