Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplommodul i Samtaler med børn, unge og familier

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
8-10 dage
Heltid/deltid
Diplomuddannelser
Odense
Startdato: Løbende opstart - Odense
11.600 DKK ekskl. moms

Diplommodul i Samtaler med børn, unge og familier

Samtaler med børn, unge og familier

Vil du have inspiration til at gennemføre professionelle samtaler og forløb med børn, unge og familier i udsatte positioner? Styrk din professionelle position og det relationelle samspil med Samtaler med børn, unge og familier.

Modulets indhold

Med udviklingsbaseret viden om teoretiske og metodiske tilgange bliver du i stand til at gennemføre professionelle samtaler og forløb med samt øvrige betydningsfulde aktører i barnets, den unges og familiens liv.

Gennem fokus på din egen professionelle position og etik lærer du at vurdere de komplekse problemstillinger, som kan opstå i arbejdet og samtaler med børn, unge og familier i udsatte positioner.

Du får viden om:

  • børn, unge og familier i udsatte positioner
  • teoretiske perspektiver og metoder til den professionelle samtale med børn, unge og familier samt øvrige betydningsfulde aktører
  • den professionelles position og det relationelle samspil.

Dit udbytte af modulet

På baggrund af udviklingsorienteret viden lærer du at udvikle din egen praksis i samtaler med børn, unge og familier i udsatte positioner.

Du er i stand til selvstændigt, eller i tværfagligt samarbejde, at arbejde omkring barnet, den unge og familien, hvor du medtænker andre mulige betydningsfulde aktører og tager ansvar for din egen professionelle position.

Efter diplommodulet Samtaler med børn, unge og familier kan du:

  • anvende udvalgte metoder og redskaber til samtaler med børn, unge og familier i udsatte positioner
  • håndtere komplekse og udviklingsorienterede samtaler eller forløb med børn, unge og familier i udsatte positioner
  • vurdere komplekse problemstillinger omkring børn, unge og familier i udsatte positioner, samt begrunde og vælge relevante tilgange eller løsningsmodeller for samtale.

Modulet hører under Den sociale diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag.Samtaler med børn, unge og familier er et retningsspecifikt modul under retningen Inddragelse og samtaler med børn, unge og familier.

Hvis du gennemfører begge moduler under retningen Inddragelse og samtaler med børn, unge og familier i forbindelse med din Sociale diplomuddannelse, får du ret til titlen Soc.D. i inddragelse og samtaler med børn, unge og familier.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, der vil videreudvikle din egen praksis omkring arbejdet med inddragelse og samtaler med børn, unge og familier.

Pris

Prisen for diplommodulet Samtaler med børn, unge og familier er 11600 kroner. Modulet er gratis for medarbejdere, der arbejder med udsatte børn og unge. Der er begrænset antal pladser. 

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Seebladsgade 1


Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplommodul i Samtaler med børn, unge og familier

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.