Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplommodul i Ledelse med data

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
4 dage
Dansk
Deltid
Diplomuddannelser
Odense
8.700 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Kursusbeskrivelse

Ledelse med data

Har du brug for at kunne anvende data og dokumentation til at kvalificere ledelsesmæssige beslutninger i arbejdet med kvalitetsudvikling af skolens og institutionens kerneydelser, herunder forbedringer af børn og elevers læring? På modulet får du viden om, hvad datainformeret ledelse er, og hvordan du kan forstå og nuancere brugen af forskellige typer af data.

Modulets indhold

Modulet klæder dig på til at fokusere på din ledelsespraksis i systematisk brug af data i form af empirisk viden fra skolens eller institutionens organisation, og den didaktiske undervisningsmæssige praksis til kvalitetsudvikling af skolens og institutionens kerneydelser, herunder forbedringer i elevers og børns læring og trivsel. Du vil møde den nyeste teori og forskningsviden om ledelse med data og kvalitetsudvikling af organisationens kerneydelser. Teorier og metoder sættes i spil i forhold til din og holdets viden om modulets temaer via drøftelser og refleksion på holdet.

Du kommer bl.a. til at arbejde med at:

  • Analysere og reflektere i lærende fællesskaber som afsæt for kvalitetsudvikling af den pædagogiske og undervisningsmæssige praksis
  • Vurdere forskellige datatyper i forhold til ledelse af skolens eller institutionens udvikling
  • Anvende medbragt datamateriale (kvalitativt og kvantitativt) og herudfra planlægge ledelsesindsatser og indsamling af relevant data som dokumentation for ledelsesindsatse

For at skabe værdifuld læring må du regne med, at du mellem de enkelte studiedage skal arbejde videre med temaerne, medbringe datamateriale og foretage prøvehandlinger i egen praksis. Derudover kommer du til at arbejde i studiegrupper, og vi reflekterer undervejs over temaer og prøvehandlinger.

Dit udbytte af Ledelse med data

Modulet styrker din datainformerede ledelsespraksis i samspil med organisationens interne og eksterne samarbejdspartnere.

Når du har gennemført modulet, kan du
identificere og perspektivere forskellige datatyper
kvalitetsudvikle skolens eller institutionens kerneydelser ved hjælp af en datainformeret ledelsespraksis. 

Du præsenteres for nogle teorier, tilgange og undersøgelsesmetoder, du kan arbejde videre med i din ledelsespraksis. Formålet er at udvikle og perspektivere din og holdets praksis gennem teoretiske bidrag og refleksion over egen ledelsesmæssige praksis samt medbragt datamateriale.

Uddannelsen er for dig, der har en mellemlang videregående uddannelse (MVU), en bacheloruddannelse, eller en anden adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Du skal desuden have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter endt adgangsgivende uddannelse.

Du har mulighed for en realkompetencevurdering af de teoretiske og praktiske kompetencer, du har erhvervet på anden vis, holdt op imod målene i Diplom i ledelse.

Målgruppe

Modulet Ledelse med data er målrettet nuværende og kommende ledere samt personer med interesse i pædagogisk ledelse i offentlige, private og frie skoler og institutioner. Andre er dog også velkomne, fx ledere fra social- og sundhedsvæsenet.

Eksamen og diplom

Modulet Ledelse med data består af 5 ECTS-point. Modulet kan tages som et enkeltfag eller i forbindelse med diplomuddannelsen Ledelse.

Eksamensformen kan bestå af en skriftlig prøve, mundtlig prøve eller en kombinationsprøve. Sidste gang eksamen blev afholdt, bestod eksamen af en skriftlig prøve. Eksamensformen besluttes før modulets opstart.

Pris

Prisen for modulet i Ledelse med data er 8.700 kroner.

Om udbyderen

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Diplommodul i Ledelse med data
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

Telefon: 63 18 30 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplommodul i Ledelse med data

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.