Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Årsrapport og regnskabsanalyse

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Startdatoer
Vejle
09-09-2019  
09-09-2019  

Årsrapport og regnskabsanalyse

Årsrapport og regnskabsanalyse

Regnskaber er et centralt værktøj til såvel den interne styring som til eksterne interessenters vurdering af virksomheder. Du får viden, så du kan tolke og anvende virksomhedens årsregnskab.

Årsrapport og regnskabsanalyse giver dig indsigt i den grundlæggende regnskabslovgivning, som er fundamentet for regnskabets opbygning og indhold. Med udgangspunkt heri lærer du at læse og tolke et regnskab, opstille relevante analyser og konkludere på disse.

Årsrapport og regnskabsanalyse giver også værktøjer til afdækning og styring af risici i forhold til regnskabet, og du får kendskab til metoder til værdiansættelse af virksomheder.

Med faget får du kompetencer i anvendelse af centrale metoder og redskaber til at læse og forstå en ekstern årsrapport for virksomheder i forskellige regnskabsklasser, og du bliver i stand til at omarbejde simple driftsøkonomiske regnskaber til brug for skatteregnskabet samt til analysebrug.

Du lærer at opstille en samlet regnskabsanalyse inkl. rentabilitet, indtjeningsevne, soliditet, kapitaltilpasning samt likviditet og at opstille konklusioner ud fra den samlede regnskabsanalyse. Regnskabsanalysen indgår som et element af vurdering af virksomheder, og herudover bliver du i stand til at forklare indholdet af forskellige værdiansættelsesmetoder.

Målgruppe

For at læse et fag på Akademiuddannelsen skal du have enten:

  • 2 års relevant erhvervserfaring
  • en relevant erhvervsuddannelse
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovennævnte.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og ProfessionshøjskoleFå information

Udfyld formularen for mere information om Årsrapport og regnskabsanalyse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.