Akademiuddannelser

Akademimodul i Strategisk kompetenceudvikling

Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Odense

Kursusbeskrivelse

Strategisk kompetenceudvikling

Med Strategisk kompetenceudvikling bliver du rustet til at vurdere hvilke kompetencer, der skal udvikles ud fra en strategisk vinkel, så du kan iværksætte de helt rigtige kompetenceudviklingsaktiviteter, som hjælper medarbejderne i mål.

Modulets indhold 

Du får et grundigt indblik i kompetenceudviklingsbegrebet og lærer hvilke metoder, der kan afdække behovene for kompetenceudvikling. Du bliver også rustet til at udvælge den optimale metode og anvende den i praksis.

Derudover bliver du klædt på til at effektsikre og måle indsatsen, så dens virkning kan dokumenteres. Du lærer også at styre og lede kompetenceudviklingsindsatserne og får forståelse for projektstyring og projektledelse.

Du lærer om:

  • Hovedperspektiver for kompetencer og læring
  • Afdækning af kompetencebehov samt kompetenceudviklingsaktiviteter
  • Evaluering af kompetenceudviklingsaktiviteter
  • Facilitering og ledelse af processer til kompetenceudvikling

Dit udbytte af modulet

Undervisningen gør dig klogere på, hvordan du sætter gang i aktiviteter inden for kompetenceudviklingen, og du får viden om læring på jobbet, voksenpædagogiske begreber og om hvilke krav, du kan stille til undervisningsleverandørerne.

Efter modulet Strategisk kompetenceudvikling kan du:

  • Anvende forskellige metoder til at afdække virksomhedens kompetenceudviklingsbehov på individuelt, afdelingsmæssigt og organisatorisk plan
  • Gennemføre kompetenceudviklingsprojekter på forskellige niveauer i organisationen
  • Anvende konkrete metoder til effektsikring og -måling
  • Aktivt kunne deltage i virksomhedens arbejde med strategisk kompetenceudvikling på en måde, der sikrer overensstemmelse med de forretningsmæssige udfordringer

Strategisk kompetenceudvikling introducerer dig til grundlæggende udfordringer i arbejdet med kompetenceudvikling, og giver dig redskaberne til at udføre kompetenceudviklingsprojekter på forskellige niveauer i organisationen.

Modulet hører under akademiuddannelse i Human Resource og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Strategisk kompetenceudvikling er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Akademimodulet Strategiske kompetenceudvikling er til dig, der arbejder eller vil arbejde med strategisk kompetenceudvikling som udviklingsredskab i din virksomhed.

Eksamen og diplom

Modulet Strategisk kompetenceudvikling består af 10 ETCS-point. Modulet kan tages som et enkeltfag eller i forbindelse med akademiuddannelsen HR - Human Ressource.

Eksamen består af en mundtlig prøve med baggrund i et kort individuelt projekt og med intern censur og bedømmelse efter 7- trins skalaen. Det korte projekt indgår i en helhedsvurdering som en del af bedømmelse.

Pris

Kontakt kursusudbyderen for information om pris.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Akademimodul i Strategisk kompetenceudvikling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret