Personlig træner uddannelse

Trænerakademiet, i Århus (+2 lokationer)
Længde
172 timer
Pris
18.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
172 timer
Pris
18.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Internationalt certificeret personlig træner

Træner Akademiets personlig træner uddannelse er en internationalt certificeret træneruddannelse (EREPS 4). Går du med en drøm om at gøre din træningshobby til din levevej enten fuldtid eller deltid, så vil TrænerAkademiets personlig træner uddannelse være det rette valg for dig.

Vi tilbyder Danmarks mest fagligt omfattende uddannelse med nogle af de dygtigste undervisere i branchen.

Vi klæder dig ikke blot på til at kunne levere det bedste produkt på gulvet, men giver dig også redskaberne til at kunne bygge en sund forretning som personlig træner, uanset om du ønsker at være selvstændig eller ansat.

Derudover står vi gerne til rådighed for sparring og mentorship, hvis du står og har brug for det på et tidspunkt i karrieren. Det har stor betydning for os, at du får den succes, du ønsker med din personlig træner uddannelse.

Hvad indeholder uddannelsen

På Træner Akademiets personlig træner uddannelse får du en grundig uddannelse i basal anatomi, fysiologi og biomekanik allerede på første weekend, så du kan implementere din viden på resten af uddannelsen og se, hvordan du kan bruge den aktivt på gulvet som personlig træner.

Du får konkrete redskaber og læring omkring styrketræning, basis bevægelser, optimal teknik og funktionel træning, som du kan bruge til at tilrettelægge optimal programmering, der skaber resultater for dine klienter.

Vi giver dig også en grundlæggende viden omkring basal ernæring, livsstilsfaktorer, og hvordan du arbejder aktivt med coaching, motivation og anvender et holistisk perspektiv i mødet med dine klienter.

Vi introducerer dig til begreberne ”Evolutionær Sundhedsprofil” og ”Instinktiv Intelligens”, som giver dig en bedre forståelse af, hvordan du bedst kan hjælpe den enkelte klient. Den viden kan muligvis være nøglen til at sikre, at dine klienter får den fremgang de ønsker.

Du får desuden redskaberne til at kunne spotte og teste muskulære ubalancer, som du kan bruge i din programlægning ift. genoptræning og øget performance for dine klienter uanset hvilken historik og hvilke mål de kommer med.

International certificering EREPS 4

Uddannelsen er en komplet pakke med en EREPS 4 certificering, og der er således ikke nogle adgangskrav for uddannelsen, men vi anbefaler, at du har noget træningserfaring at trække på.

EREPS Level 4 – Personlig træner
Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde i fitnessbranchen. Du fordyber dig i dine kunders personlige mål og du er med dem hele vejen. Du sikrer dig, at de får den bedste kvalitet og oplevelse.

Med en EREPS level 4 certificering får du som personlig træner et stort ansvar, da du arbejder dybdegående med dine klienter omkring deres mål. Du bliver i stand til at kunne skræddersy forløbene til den enkelte.

Lektionsoversigt

-  Anatomi, fysiologi
– Træningslære og energisystemer
– Basal styrketræning
– Programlægning og instruktion
– Stress og depression
– Livsstilsfaktorer
– Motivation
– Kommunikation
– Basisernæring
– Screening og test – muskulære ubalancer
– Test-metodik
– Genoptræning og sportsperformance
– Udvidet læring om coren
– Udvidet styrketræning
– Funktionel træning
– Avanceret programlægning og coaching
– Livsstilsfaktorer og holistisk tilgang
-  Kundeservice
– Rollemodel og ambassadør
– Motivation og forandringsprocesser
– Kommunikation - herunder retorik, kropssprog, stemmeleje og rytme m.m.
– Evolutioner sundhedsprofil og instinktiv intelligens som redskaber til at forstå og hjælpe dine klienter

Undervisningsmaterialet vi anvender tager udgangspunkt i den nyeste forskning og opdateres løbende af vores Head of Education, som har slået sit navn fast i trænerbranchen og har arbejdet fuldtid som personlig træner de sidste 10 år.

Vores undervisere er nøje udvalgte og kommer med forskellige baggrunde, som er med til at give nuancer og praktisk erfaring på holdene – men fælles for dem alle er, at de har stor erfaring, er yderst kompetente og brænder for at løfte det overordnede kompetenceloft for hele personlig træner branchen ved at uddanne de dygtigste trænere i landet.

Målgruppe

Målgruppen er personer med træningserfaring. 

Eksamen og diplom

Eksamensstruktur:Case, 2 x skriftligt og praktisk.

Pris

Prisen for denne personlig træner uddannelse er 18.900,00 kr.

Vi tilbyder mulighed for rente- og gebyrfri finansiering.

Trænerakademiet
Tomsagervej 2
8230 Århus

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen.  Træner Akademiet er grundlagt, udviklet og drives af Patrick, Søren og Frederik. Tilsammen har de mere end 20 års erfaring i fitnessbranchen og har beskæftiget sig...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Monalisa - Personlig træner uddannelse

Jeg havde en forventning om, at der var en del jeg vidste i forvejen og at det ”nok ikke var så svært”. Men hold nu op hvor blev jeg hurtigt klogere (bogstaveligt talt). Det var meget mere fyldestgørende end jeg troede. Der var så mange punkter, som jeg ikke havde tænkt over op til eller i hverdagen generelt, som jeg hurtigt blev meget klogere omkring. Samtidig med at det blev formidlet på en spændende og lærerig måde. Der blev gradvist koblet mere på, når fundamentet var på plads, så der undervejs automatisk var flere og flere brikker som faldt på plads. Derudover var der plads til forskellighed i undervisningen, dvs. at alle blev mødt på deres niveau, så alle var med i undervisningen.

Frederik - Personlig træner uddannelse

TrænerAkademiet har virkelig givet mig et helt nyt syn på, hvordan jeg ser min egen træning men også hvordan jeg kan blive en bedre personlig træner.

Michael - Personlig træner uddannelse

Det var et grundigt og gennemarbejdet undervisningsmateriale, og nogle meget dygtige undervisere.

Jeg husker tiden som rigtig god, med en fed stemning på holdet med en masse engagerede medstuderende, der kom fra forskellige baggrunde – og en meget stejl læringskurve. Det er ret intensivt, så det kræver virkelig, at man har forberedt sig og lavet sig hjemmearbejde.

Maria - Personlig træner uddannelse

Jeg har ikke kun lært meget af anatomien og fysiologien ved menneskekroppen, men også viden om hvordan søvn, psyke, stress og kost kan have indflydelse på træningen.

Jeg kan tydeligt se, at måden TrænerAkademiet uddanner er meget anderledes, end det jeg ellers observerer ved personlige trænere gennem sociale medier, familie, venner og bekendte, som har benyttet sig af progressionen. Hos TrænerAkademiet er der ikke noget, der hedder standard, i stedet lærer man at se på mennesket som helhed og ikke dets enkeltstående dele. Jeg ved nu hvor vigtigt det er at forstå kroppens processer, for at kunne forstå klientens udfordringer.

Rasmus - Personlig træner uddannelse

Jeg startede på TrænerAkademiets kostvejlederuddannelse. Jeg kendte ikke så meget til det, men blev mødt af nogle virkelig inspirerende undervisere. Efter kostvejlederuddannelsen startede jeg på personlig træner uddannelsen, også hos TrænerAkademiet.

Jeg fik ret hurtigt øjnene op for, at det man lærer uddannelserne jo kun er toppen af isbjerget, der er så meget mere viden, man kan dykke ned i og specialisere sig indenfor.

Underviserne har været gode til at gøre stoffet tilgængeligt og lagt meget vægt på, at det teoretiske skulle ligge på rygraden ved at gøre det håndgribeligt gennem det praktiske.

Marlene - Personlig træner uddannelse

Uddannelsen har lært mig utrolig meget på relativ kort tid, det være sig på både anatomi- og fysiologi-området, men bestemt også på det mere almene, så som hvad vil det sige at være personlig træner – hvad er dit ansvar, lyst og motivation for at være det. 

Jeg har rykket mig ekstremt og tænker træning på en helt anden måde. Det har været benhårdt at tage uddannelsen. Pensum har været svært, men undervisningen ved Søren Fruerlund har gjort, at pensum blev omsat til forståelig og brugbar viden og værktøjer, som jeg nu bruger i mit virke som personlig træner.

Sponsoreret