Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Træner Akademiet

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen. 

Om Træner Akademiet

Træner Akademiet er grundlagt, udviklet og drives af Patrick, Søren og Frederik.

Tilsammen har de mere end 20 års erfaring i fitnessbranchen og har beskæftiget sig med alt fra 1-1 træning, coaching, holdtræning, fitnessudstyr, drift af centre, opkvalificering af trænere, udvikling af koncepter, markedsføring og meget mere.

Træner Akademiet uddanner på årsbasis omkring 400 personlige trænere og coaches.

En klar mission

Træner Akademiet startede i 2015 med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse.

Siden har de udvidet deres koncept, således at de i dag har flere supplerende uddannelser og helt nye uddannelsesretninger. 

Træner Akademiet vil gerne ses som din full-service leverandør indenfor uddannelse og udvikling i forbindelse med din karriere i sundheds- og fitnessbranchen.

Full-service uddannelsesleverandør

Som kursist har du muligheden for at skabe dig et relevant og solidt fundament og efterfølgende supplere op med specialiseringsmoduler, minikurser, webinarer og mentorshipordninger.

Det betyder, at du løbende kan udvikle din viden og dine kompeten-ceområder, efterhånden som behovet og nysgerrigheden opstår.

Succes efter uddannelsen

I undervisningen er der fokus på det personlige, og klientens udgangspunkt danner altid rammen for forløbet. Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu vigtigere, derfor bruges der ekstra meget tid på praksis og implementering på uddannelsen.

Målet er at uddanne trænere – herunder personlig trænere -, kostvejledere og coaches og gøre det til et håndværk og en succesfuld forretning. Derfor tilbyder Træner Akademiet også sparring og hjælp til forretningsudvikling, når du har færdiggjort din uddannelse.

Med et certifikat fra Træner Akademiet, kan du blive ansat i alle de store fitnesskæder som Fitness World og SATS, eller du kan springe ud som selvstændig.

Certificering

TrænerAkademiet er internationalt certificerede. Det betyder, at vi er registreret og akkrediteret hos EuropeActive til at uddanne EREPS certificerede trænere. Det er din sikkerhed for, at vi er førende i branchen. Samtidig sikrer det også, at vores undervisere hele tiden er up-to-date og sørger for at inddrage den nødvendige viden i undervisningen.

Som færdiguddannet personlig træner hos TrænerAkademiet, vil du, når du har bestået den sidste eksamen, automatisk blive registreret i EREPS, som er en database for trænere med et højt europæisk niveau. Denne certificering vil være påkrævet i langt de fleste større centre og fitnesskæder, hvis du efterfølgende ønsker ansættelse. TrænerAkademiet betaler registreringen det første år.

Vis alle uddannelser afholdt hos Trænerakademiet

Uddannelser

Kursus
Kost og ernæring
Kostvejleder Længde By Gennemsnit Pris
Nutrition Coach – Kostvejleder 65 Lektioner Online 7.000 DKK
Sport og friluftsliv
Personlig træner uddannelse 140 timer Flere byer (3) 15.900 DKK

Vis alle

Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Monalisa - Personlig træner udda...

Jeg havde en forventning om, at der var en del jeg vidste i forvejen og at det ”nok ikke var så svært”. Men hold nu op hvor blev jeg hurtigt klogere (bogstaveligt talt). Det var meget mere fyldestgørende end jeg troede. Der var så mange punkter, som jeg ikke havde tænkt over op til eller i hverdagen generelt, som jeg hurtigt blev meget klogere omkring. Samtidig med at det blev formidlet på en spændende og lærerig måde. Der blev gradvist koblet mere på, når fundamentet var på plads, så der undervejs automatisk var flere og flere brikker som faldt på plads. Derudover var der plads til forskellighed i undervisningen, dvs. at alle blev mødt på deres niveau, så alle var med i undervisningen.

Læs mere
Michael - Personlig træner uddan...

Det var et grundigt og gennemarbejdet undervisningsmateriale, og nogle meget dygtige undervisere.

Jeg husker tiden som rigtig god, med en fed stemning på holdet med en masse engagerede medstuderende, der kom fra forskellige baggrunde – og en meget stejl læringskurve. Det er ret intensivt, så det kræver virkelig, at man har forberedt sig og lavet sig hjemmearbejde.

Læs mere
Maria - Personlig træner uddannelse

Jeg har ikke kun lært meget af anatomien og fysiologien ved menneskekroppen, men også viden om hvordan søvn, psyke, stress og kost kan have indflydelse på træningen.

Jeg kan tydeligt se, at måden TrænerAkademiet uddanner er meget anderledes, end det jeg ellers observerer ved personlige trænere gennem sociale medier, familie, venner og bekendte, som har benyttet sig af progressionen. Hos TrænerAkademiet er der ikke noget, der hedder standard, i stedet lærer man at se på mennesket som helhed og ikke dets enkeltstående dele. Jeg ved nu hvor vigtigt det er at forstå kroppens processer, for at kunne forstå klientens udfordringer.

Læs mere
Rasmus - Personlig træner uddann...

Jeg startede på TrænerAkademiets kostvejlederuddannelse. Jeg kendte ikke så meget til det, men blev mødt af nogle virkelig inspirerende undervisere. Efter kostvejlederuddannelsen startede jeg på personlig træner uddannelsen, også hos TrænerAkademiet.

Jeg fik ret hurtigt øjnene op for, at det man lærer uddannelserne jo kun er toppen af isbjerget, der er så meget mere viden, man kan dykke ned i og specialisere sig indenfor.

Underviserne har været gode til at gøre stoffet tilgængeligt og lagt meget vægt på, at det teoretiske skulle ligge på rygraden ved at gøre det håndgribeligt gennem det praktiske.

Læs mere