Kursus
Ingen anmeldelser

TLC SeksualCoach (Sexolog + Coach)

TLC Uddannelser, i Aalborg
Længde
1 år
Pris
45.000 DKK Momsfri
Længde
1 år
Pris
45.000 DKK Momsfri
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

TLC SeksualCoach - en kombineret coach og sexolog uddannelse på under et år

uddannelsen

Bliv både sexolog og coach - TLC SeksualCoach kombinerer en generel coachinguddannelse med en baggrundsviden om seksualitet fra førende sexologer og undervisere.

TLC SeksualCoach er en coach- og sexolog uddannelse, der giver dig faglige kompetencer til at coache med en bred baggrundsviden om seksualitet, ud fra et tripolært helhedssyn der tager højde for samspillet mellem menneskets kognitive, emotionelle og fysiske ressourcer.

Efter endt uddannelse kan du søge optagelse i Dansk Sexolog Forening samt forsætte din uddannelse og blive Psykoterapeut i NeuroKommunikation. 

Coaching og neurokommunikation

På TLC SeksualCoach uddannelsen arbejdes der hovedsageligt med fokuspersonens adfærd, reaktionsmønstre, forestillinger og motivation til at overvinde tvivl, forhindringer og modstand.

Coaching er en selvstændig disciplin inden for samtaleredskaber til personlig udvikling, selvindsigt og forandring. Coaching adskiller sig fra terapi ved at være fremadrettet. En coach beskæftiger sig ikke så meget med fortiden, men overvejende med nutiden og fremtiden. Med at fastsætte et mål og en kurs dertil.

En coach har gennem sin uddannelse opnået viden om, hvordan mennesket opfatter, forstår og agerer. Ved hjælp af avanceret spørgeteknik og en række mentale metoder og modeller, guider coachen sin fokusperson til nye indsigter i egne styrker og muligheder.

Gennem samtaler hjælper coachen sin fokusperson med at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling og skabe forandringer. Opgaven for en coach er ikke at løse folks problemer, men at give dem redskaber, så de selv kan træffe kvalificerede valg og finde løsninger.

TLC SeksualCoach uddannelsen tager udgangspunkt i NLP Neurokommunikation, men inddrager virksomme redskaber og værktøjer fra flere coaching- og psykoterapeutiske tilgange.

Teknikkerne du lærer på uddannelsen kan bruges til coaching i alle livets forhold og udfordringer, og ikke kun seksualitet. 

Sexologi og seksualitet

Menneskets seksualitet er central for både vores fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed. TLC SeksualCoach uddannelsen er for dig, der er interesseret i den seksuelle sammenhæng mellem krop, hjerte og sind.

Hvis du er interesseret i mennesker og seksualitet, vil du som TLC SeksualCoach både få indblik i disse sammenhænge og redskaber til at kunne hjælpe mennesker med at tale om og arbejde med deres seksualitet.

Som TLC SeksualCoach får du en sexologisk indsigt som kvalificerer dig til at vejlede og hjælpe fokuspersonerne med seksuelle udfordringer. 

I uddannelsen arbejdes der med både en psykisk, fysisk og spirituel tilgang til seksualitet, og undervisningen varetages af kompetente interne og eksterne undervisere med forskellige faglige tilgange til seksualitet.

Kombinationen med coaching giver en unik og nyskabende tilgang til sexologisk praksis, som du ikke finder på andre sexolog-uddannelser.

Dit udbytte af uddannelsen

På uddannelsen lærer du blandt andet:

 • at skabe rum til samtale om seksualitet
 • at hjælpe mennesker med at sætte nye mål og nå dem
 • at give mennesker redskaber til afklaring og nye erkendelser
 • at skabe forandring gennem samtaler om seksualitet

Uddannelsens indhold

 • 11 weekendmoduler med i alt 220 uddannelsestimer (45 minutters lektioner), fra lørdag kl. 9 til søndag kl. 17.
 • 1 weekendmodul fra fredag til søndag med eksamen og diplomoverrækkelse.
 • 66 timers coachingøvelser i grupper (6 timer mellem hvert modul) evt. via Skype/Zoom/Teams.
 • 11 timers fælles online Q&A med interne undervisere.
 • 11 timers individuel online sparring med fokus på din egen udvikling og læring.
 • Selvstudium mellem hvert modul i form af litteraturlæsning, skriftlig selvrefleksion og fastsættelse af udviklingsmål.
 • Skriftlig eksamensopgave (afleveres mellem 11. og 12. modul).
 • TLC Certificering ved bestået skriftlig og mundtlig eksamen.
 • Mulighed for optagelse i Dansk Behandlerforbund og Dansk Sexologforening

Målgruppe

En personlig uddannelse til dig, der er interesseret i mennesker og seksualitet

Menneskets seksualitet er central for både vores fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed. TLC SeksualCoach uddannelsen er for dig, der er interesseret i den seksuelle sammenhæng mellem krop, hjerte og sind.

Hvis du er interesseret i mennesker og seksualitet, vil du som TLC SeksualCoach både få indblik i disse sammenhænge og redskaber til at kunne hjælpe mennesker med at tale om og arbejde med deres seksualitet.

Egen virksomhed eller kompetenceløft
Uddannelsen er for dig der gerne vil arbejde som sexolog eller coach. Uddannelsen er også for dig, der arbejder i social- og sundhedssektoren, skolevæsenet, institutioner med mere, og ønsker et kompetenceløft med redskaber til samtaler med patienter, brugere og borgere.

Personlig udvikling og selvindsigt
TLC SeksualCoach uddannelsen giver dig også stor personlig viden og selvindsigt, som du kan bruge i dit eget liv og udvikling, både som menneske og seksuelt væsen.

Vi stiller ikke krav om forudgående uddannelse, men forventer at du er studieparat, engageret, åben og indstillet på at arbejde intensivt sammen med dine medstuderende.

BYG VIDERE PÅ DIN UDDANNELSE

BLIV MASTER ELLER PSYKOTERAPEUT I NEUROKOMMUNIKATION

TLC Uddannelser samarbejder med Danmarks førende uddannelse i neurokommunikation.

TLC SeksualCoach opfylder kriterierne som en basisuddannelse i neurokommunikation, og du kan derfor bygge videre på din uddannelse og tage først en masteruddannelse i neurokommunikation og efterfølgende en psykoterapeut-uddannelse som overbygning til TLC SeksualCoach.

Begge dele foregår hos Neurokommunikation.dk, hvor du kan læse mere om overbygnings-uddannelserne.

Eksamen og diplom

Den skriftlige eksamen til SexualCoach uddannelsen foregår hjemme hos dig selv. Du vil efter modul 11 få tilsendt 12-14 spørgsmål og en case, som du har 14 dage til at besvare og returnere til os.

Den mundtlige eksamen tager tre eller to dage afhængig af, hvor mange I er på holdet. I deltager i hinandens eksaminationer, både som fokusperson og som støtte. Din individuelle eksamen tager ca. en time.

Pris

Hvert modul koster 3.750 kroner.

Dette beløb dækker:

 • Undervisning
 • Kompendium til hvert modul
 • Personlig sparring med interne undervisere
 • Forfriskninger – kaffe, te, vand, frisk frugt og nødder – fra lørdag kl. 9 til søndag eftermiddag kl. 17
 • Studieforum – lukket gruppe på facebook
 • TLC certificering ved bestået skriftlig og mundtlig eksamen
 • Medlemskab af netværk for TLC SeksualCoaches
 • Hvert modul skal være betalt senest en måned før afholdelse.

TLC SeksualCoach uddannelsen adskiller sig fra andre uddannelser ved at du ikke behøver at binde dig for hele uddannelsen, hvis du ønsker at stoppe. Vi har ingen ønsker om at fastholde en studerende i et uønsket uddannelsesforløb. Derfor kan du undervejs afbryde uddannelsen senest 30 dage før næste modul.

Ved tilmeldingen til uddannelsen skal der desuden indbetales et depositum på 9.995 kroner, som ikke refunderes, hvis du vælger at afbryde uddannelsen.

SPAR 5.000,- VED BINDENDE FORUDBETALING:

Hvis du alligevel ønsker at binde dig til hele uddannelsen på forhånd, kan du spare 5.000,- ved at betale 40.000,- på én gang. I dette tilfælde betales intet depositum.

---

Uddannelsen gennemføres ved passende antal deltagere. Der optages max. 15 deltagere på hvert hold. Hvis uddannelsen ikke oprettes betales depositum og forudbetaling tilbage.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om TLC SeksualCoach (Sexolog + Coach)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
TLC Uddannelser

TLC Uddannelser

Uddannelser med fokus på det hele menneske TLC udbyder relationsfokuserede kurser og uddannelser ud fra et tripolært helhedssyn på mennesket. TLC ser det hele menneske som en forening af hjerte, krop og sind, hvor vores sundhed og velbefindende er afhængig af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret