Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lær at arbejde med hjemmesider

Tietgen
9 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Online
1.454 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Lær at arbejde med hjemmesider - online

Vil du lære at administrere og vedligeholde en hjemmeside? På kurset lærer du at oprette sider, tekster og billeder på en hjemmeside. Du lærer også at arbejde i Photoshop, WordPress og Word.

Forløbet 'Lær at arbejde med hjemmesider - online' giver dig alle de færdigheder du behøver for at kunne administrere og vedligeholde en hjemmeside. Du lærer WordPress' brugerflade at kende, så du til hver en tid kan redigere i tekst, billeder, sider og menuer. Du lærer at arbejde med billedredigering, beskæring og formater i Photoshop, og du lærer at arbejde med grafik på billeder eller enkeltstående i billedbehandlingsprogrammet Gimp. Slutteligt lærer du at skrive tekster til dit website med fokus på din målgruppe og på at blive fundet af dine kunder på Google - SEO.

Indhold

WordPress - lær at arbejde med hjemmesider (2 dage)
Du bliver introduceret til at designe og vedligeholde din egen hjemmeside i WordPress. Gennem praktiske opgaver lærer du at indsætte tekst og billeder på sitet, og du lærer at redigere i layout, udseende og typografi, samt at redigere grafik og tekster.

Billedredigering (2 dage)
Du får en grundlæggende introduktion til billedredigering i Photoshop. Her lærer du at redigere lys og farveforhold, beskære i dine billeder, lave effekter samt at arbejde i flere lag. Alt sammen med det formål at skabe professionelle billeder, som kan bruges på din hjemmeside.

Grafik (2 dage)
Lær at lave grafik og sætte tekst på billeder i billedbehandlingsprogrammet Gimp.

Tekster til dit website (2 dage)
Få styr på hvordan du skriver tekster til din hjemmeside. Der kan være mange point at hente hvis du tænker over, hvem du skriver til på din hjemmeside og hvilke ord du bruger når du skriver. På den måde gør du din hjemmeside skarp og relevant for dine kunder.

Udbytte

Efter forløbet 'Lær at arbejde med hjemmesider - online' kan du redigere og vedligeholde hjemmesider i WordPress og du arbejde trygt i programmet. 

Du kan levere gode grafiske materialer til brug på hjemmesider, sociale medier og print. Du har lettere ved at sammensætte og formulere tekster til hjemmesiden, opdateringer på sociale medier eller til en annonce. 

Undervisningsform

Onlineundervisning

På vores onlinekurser arbejder du selvstændigt med opgaver, videoer, quizzer og læser teori om kursets emne på vores online læringsplatform. Du kan tilgå platformen hvor du vil og når det passer dig – du skal bare have en internetforbindelse samt en computer med det program, som er oplyst i kursusbeskrivelsen.

Målgruppe

Kursusforløbet 'Lær at arbejde med hjemmesider - online' er til dig, der arbejder eller gerne vil arbejde med hjemmesider. Du kan fx være administrativ medarbejder eller kontorassistent med ansvar for at vedligeholde virksomhedens hjemmeside. 

Du kan også være selvstændig og gå med overvejelserne om at oprette en hjemmeside til din forretning. På kurset her får du en unik mulighed for at oprette din hjemmeside som en del af kurset.  

Forløbet er også tilrettelagt til dig, som er ledig og vil bruge dine 6 ugers jobrettet uddannelse.  

Der kræves ingen specifikke forudsætninger for at kunne deltage på 'Lær at arbejde med hjemmesider - online', men det vil øge dit udbytte af forløbet, hvis du har en vis forståelse for it og grafik. Du skal ikke være superbruger i at redigere hjemmesider, og det er ikke et krav, at du har en hjemmeside at arbejde med.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi dog, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding.

Pris

Ufaglært/faglært: kr. 1.454,00
Højtuddannet: kr. 5.298,35

Om udbyderen

På Tietgen udvikler vi kurser og uddannelser i tæt samarbejde og dialog med erhvervslivet. Vores undervisere har praktisk erfaring og ligger en ære i at være opdateret med det nyeste inden for deres område.  Uanset om du er leder eller...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lær at arbejde med hjemmesider
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Tietgen

Rugårdsvej 286
5210 Odense NV

Telefon: +45 65 45 25 25
www.tietgen.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lær at arbejde med hjemmesider

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.