Viser 1-20 af 71
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 71
1
2
3
4

Et online marketing kursus giver mange muligheder

Online marketing finder sted i stort set alle virksomheder - og i stort set alle afskygninger. Det kan derfor være en jungle at finde det helt rigtige online marketing kursus, der møder dine behov og ønsker. Vi har her samlet en oversigt over relevante kurser i online marketing og kommunikation, der kan tage din karriere til nye højder. Find bl.a. kurser i Search Engine Marketing (SEM), Search Engine Optimization (SEO), sociale medier, e-mail marketing og meget mere.

Digital markedsføring

Online marketing, digital markedsføring, web-markedsføring, eMarketing - kært barn har mange navne. Fælles for det store væld af populære betegnelser er, at de alle dækker over markedsføring af produkter eller services via internettet. Online marketing indbyder til nye former for kommunikation - og ikke mindst interaktion - med brugeren. Derfor har stort set alle virksomheder verden over fået øjnene op for de uanede muligheder, der ligger inden for online marketing. Herunder ikke mindst hvor vigtigt det er for en virksomhed, at være bevidste om deres digitale tilstedeværelse.

Oversigt over relevante kurser i online marketing - Få nye online marketing kompetencer!

Ved brug af online marketing får du ikke kun muligheden for at synliggøre dig selv, din virksomhed eller virksomhedens ydelser på globalt plan. Markedsføringsformen byder også på oplagte værktøjer til indsamling og analyse af brugerdata, hvilket giver gode muligheder for at opstille konkrete målsætninger på området.

Andre fordele ved online marketing er, at det:

  • typisk kræver færre omkostninger i forhold til traditionelle reklamekampagner.
  • både giver mulighed for at nå et bredt publikum og nemt kan målrettes en helt fokuseret gruppe af kunder.
  • giver den enkelte bruger mulighed for at overveje sit køb nøje og foretage købet, hvor og når det passer denne.
  • er nemt at måle konkret på den samlede effekt af en given online marketingkampagne.


Med de fordele, der findes inden for online marketing, har du gode forudsætninger for at afgøre, hvilke budskaber eller tilbud, der er mest attraktive over for kunderne. Du kan med online marketing derfor nå store resultater for relativt få midler.

Valg af det rette online marketing kursus

Der findes lige så mange kurser og uddannelser på området for online marketing, digital marketing og kommunikation, som der findes områder, hvorpå du kan markedsføre dig på nettet. Det kan derfor være svært at vide, hvilke kompetencer du konkret skal klædes på med for at nå de mål, du ønsker inden for faget.

Der er altså ikke noget one-size-fits-all ved valg af kursus inden for digital marketing. Det kan være at du vil styrke dine kompetencer inden for digital markedsføring, men det kan også være at du er helt grøn på markedsføring, og ønsker opkvalificering og helt nye kompetencer. Det kan også være, at du vil blive endnu skarpere på online markedsføring og sociale medier. Måske brænder du for SEO, content marketing eller e-mail marketing? Der kan være mange grunde til, at du ønsker et kursus i online marketing, og der findes helt sikkert også et kursus, der passer til dine ønsker.

Et kursus i online marketing kan indeholde viden og værktøjer inden for f.eks:

  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Online marketing og kommunikation generelt
  • Social media marketing
  • Content marketing
  • Search Engine Marketing (SEM)
  • Google Ads 
  • Kampagne marketing
  • E-handel
  • E-mail marketing
  • Brugervenlighed og konverteringsoptimering

Som du kan se er listen lang. Derfor er det vigtigt, at du gør det klart over for dig selv, hvilke kompetencer du konkret vil styrke gennem dit online marketing kursus.

Nogle af kurserne klæder dig på til at kunne varetage de forskellige opgaver generelt og lettere overfladisk. Her opnår du typisk viden omkring op til flere af ovenstående emner, men der dykkes ikke dybt ned i disse. Du bliver altså mere generalist end specialist. 

Ved andre kurser inden for digital/online markedsføring vil du dykke dybere ned i et enkelt emne - måske endda et par stykker. Det er forskelligt fra kursus til kursus. Her bliver du altså mere specialiseret inden for et givent emne.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert valg her, det er bare vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du ønsker at opnå med kurset. Dog hersker der ingen tvivl om, at du med viden og kompetencer inden for online marketing - generalist såvel som specialist - har mange muligheder for at tage din karriere til nye højder. Der er derfor gode grunde til at tage et online marketing kursus.

Arbejdet med online marketing kræver meget af dig!

Internettet og de medier, der udbydes her, udvikler sig med rasende hastighed. Samtidig udvikles der hele tiden nye måder, hvorpå den enkelte modtager information fra nettet: mobiltelefoner, tablets, apps og smartwatches. Bare for at nævne nogle af eksemplerne.

 

Arbejder du - eller ønsker du at arbejde - med online marketing er det derfor altafgørende, at du konstant er opdateret på det område, du er ansvarlig for. Her kan et kursus i online marketing netop give dig den nødvendige viden. Med andre ord er det en god investering, der giver dig de nødvendige digitale kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. Dermed kan du med ro i maven sige ja til at varetage opgaver, der giver netop din virksomhed værdi online. 



Af andre relevante kurser for dig i den digitale marketingbranche findes f.eks:

Uanset om du er på jagt efter kortvarige kurser, der kan booste dine eksisterende kompetencer, eller et længere uddannelsesforløb, der kan ruste dig med ny viden, så findes der et kursus i online marketing eller en uddannelse inden for området, der passer til dig!

Se også følgende kurser:

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier
Relaterede kategorier