Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stresshåndtering "kun for mænd"

Thauer Stresscenter
Længde: 8 uger
Kurset afholdes på: Dansk
Kursustype: E-learning
Sted: Fjernundervisning
Startdato: Dette online kursus kan du påbegynde, når det passer dig - Fjernundervisning
Pris: 1.500 DKK ekskl. moms

Stresshåndtering "kun for mænd"

Et praksisnært stresshåndterings forløb online

Stressfri på 8 uger og resten af livet

Dette ANTISTRESS forløb er forebyggende og henvender sig til dig, som oplever et stort pres i hverdagen du ønsker at gøre noget ved.

Måske har du fået af vide hjemme eller på jobbet, at du på det sidste har ændret adfærd, som en kortere lunte og evt. er blevet mindre social. Måske oplever du selv en ændret adfærd,kan mindre genkende dine reaktioner og har måske svært ved at sove? Det kan alt sammen være tegn på at du er havnet i stressfælden.

Formålet med dette forløb er, at du opnår en større selvforståelse samtidig med, at du også får nok konkret viden om stress, så du kan ændre på den livsstil som skaber stress i dit liv.

Forløbet har ligelede fokus på at give dig en solid værktøjskasse, hvor du tester dig selv og afdækker hvor presset kommer fra, og lærer at gøre noget ved det du står i, både på kort og lang sigt.

Forløbet henvender sig ikke til dig, som er voldsomt overbelastet eller stresskollapset. Her henviser vi i stedet til vores personlige ANTISTRESS forløb som du finder på Thauer.dk

BEMÆRK: Du har adgang til kurset et helt år fra købsdato. Dvs. når de 8 uger er gået og alle moduler er låst op, så kan du det næste år, frit gå tilbage og gense et eller flere moduler.

Pris

1.875,- inkl. moms

Thauer Stresscenter

Thauer Stresscenter

Thauer Stresscenter ApS er specialiseret inden for stress og psykisk førstehjælp ud fra en solid erfaring i arbejdet med stressramte organisationer og mennesker, både indenfor behandling og undervisning.  Vi efteruddanner os løbende og samarbejder med Psykiatrifonden omkring formidling af deres koncept inden for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Thauer Stresscenter

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Stresshåndtering "kun for mænd"?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Thauer Stresscenter

Thauer Stresscenter

Borupvang 3
2750 Ballerup

Telefon: +45 61 650 888
thauer.dk