Viser 1-13 af 13
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-13 af 13

Bliv certificeret stress coach

Drømmer du om at arbejde som stress coach? Har du selv oplevet stress på din krop og vil hjælpe andre i samme situation? Med en stress coach uddannelse kan du guide andre i hvordan de forholder sig til stress, samt hvordan de arbejder med og håndterer stress. 

Stress - forstå symptomerne og forebyg 

Som stress coach kan du hjælpe både virksomheder og privatpersoner med at forstå og forebygge stress i både hverdagen og på arbejdspladsen. Man kan nærmest sige at du som stress coach hjælper med at få regnestykket til at gå op.
I og med at stress kan have mange uventede bagsider, bl.a. blokering af hukommelsen, er det vigtigt at lære sin krop at kende. På den måde kan man forstå symptomerne og forebygge at stress sætter sig fysisk og psykisk. Noget du også hjælper med som stress coach.  

Det lærer du bl.a. som stress coach

Fælles for mange at de kurser, der tilbydes ovenfor, er at du bliver trænet i rollen som coach. Du vil få mulighed for at arbejde med øvelser og processer - både i forhold til forebyggelse og behandling af stress. Efterfølgende vil du kunne anvende redskaberne og din nyerhvervede viden direkte i din coaching og i din egen hverdag. 

På en stress coach uddannelse lærer du ting så som:

  • Stresscoaching og principperne bag
  • Up-to-date med stress / forstå stress
  • Din mentale indgang til stresscoachingen
  • Redskaber til dig som coach
  • Redskaber til din klient
  • Stress og forløb / sygemelding
  • Stress og personlighed
  • Konkret viden om, hvordan du øger din effektivitet
  • Indsigt i, hvad der motiverer dig selv og andre
  • Overblik over, hvad du bruger tiden på
  • Overskud, energi og arbejdsglæde frem for stress

stress coach


Slut fred stress

Stress er ikke kun en dårlig ting. Der findes nemlig en type stress, der er kortvarig og som har til formål at hjælpe dig med at håndtere en potentiel farlig situation. Derudover er der langvarig stress, som tværtimod ikke til gavn for noget og gerne skal undgåes mest muligt. 

Den korte stress sætter gang i din produktion af adrenalin og kortisol, hvilket bringer din krop i alarmberedskab. Den har til formål at skærpe dine sanser, og gøre dig i stand til at handle hurtigt. Det kan virke ubehageligt, men det vil kun vare i en kort periode, hvorefter din krop kan slappe af igen.

Den langvarige stress opstår, når situationer og begivenheder, der stresser, ikke forsvinder igen. Din krop kan ikke holde til at producere så store mængder adrenalin og kortisol gennem længere tid. Derfor begynder din krop at lide og hurtigt bliver den også svagere. Den langvarige stress vil direkte påvirke dit immunforsvar, og kan føre til depressioner og hjertekar sygdomme.

Ved at lære forskellen på de to typer, på din krop og andres, er du bedre udstyret til at forebygge og håndtere situationer, der kan fremkalde sådan reaktioner. 

Stress coaching til at støtte

På en stresscoach uddannelse kan du som sagt få mange ting. Fælles er dog typisk, at du får viden om stressens væsen og om arbejdsrelateret stress.

Du vil fx kunne få nogle effektive kommunikative værktøjer til at hjælpe medarbejderen, klienten eller kollegaen til selv at erkende og bearbejde sin stress.

Du vil også lære at bruge stress coaching til at støtte, og motivere den enkelte til at få en dybere indsigt i deres egen situation. Lær dem at se nye veje og muligheder for at håndtere de situationer, der fremkalder stressen.

Din virksomheds udbytte med dig som stress coach

Ved brug af samtaler med en stress coach involveret vil virksomheden opleve medarbejdere som bliver mere bevidste og handlekraftige i forhold til at forebygge og håndtere de situationer, der fremkalder stressbelastninger.

En medarbejder eller en leder der har kompetencerne til at fungere som stress coach og sparringspartner for sine omgivelser, er meget værdifuld for virksomheden. 

Stress coach kan være en del af din jobfunktion i virksomheden, eller det kan være en del af dit arbejde som leder.

Se også

Se også uddannelser inden for coaching, NLP samt generelle stress kurser for inspiration.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen