Kursus

Relationsleder-uddannelse (m. mulighed for ECTS-point og diplom fra CDL)

TEMENE.DK APS, Landsdækkende
Længde
7 dage
Pris
29.950 DKK Momsfri
Næste startdato
marts 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
7 dage
Pris
29.950 DKK Momsfri
Næste startdato
marts 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

marts 2024

  • Holdundervisning
  • Danmark

Kursusbeskrivelse

RELATIONSLEDER-UDDANNELSE  (m. mulighed for ECTS-point)

Udbudt af Center for Diplomledelse med underviser fra Temene.dk 

Få effektive redskaber og lær metoder til at skabe bedre relationer på arbejdspladsen og styrk trivsel, samarbejde og den fælles succes.

Denne uddannelse er baseret på et tonet diplomleder-moduler (DOL) og med underviser fra Temene.dk. Der er tale om et nyt sammenhængende udviklingsforløb baseret på modulet Det personlige lederskab og forandring (10 ECTS). Du får diplom for at gennemføre uddannelsen med eller uden ECTS-givende eksamen.

Hvorfor blive Relationsleder?

God relationsledelse bliver afgørende i de kommende år. Det er der tre grunde til:

  1. For det første har verden forandret sig. Alle forventer en grad af indragelse og blive hørt i de løsninger som skal leveres. De vil ses som ligeværdige aktører i et fælles samarbejde . På relationsleder uddannelsen arbejder vi med de praktiske redskaber og teoretiske forståelser til netop det.
  2. For det andet mangler der kvalificeret arbejdskraft. I den konkurrencesituation, er det vigtigt at skabe en så attraktiv arbejdsplads som muligt og her er velfungerende relationer centralt. Dette for at tiltrække og fastholde de rigtige folk.
  3. For det tredje: God relationsledelse er også grundlaget for den personlige trivsel og for velfungerende samarbejder på alle niveauer i organisationen - og på tværs. På den måde får vi de bedste rammer for at sikre kvalitet, faglighed og resultater - trods de økonomiske udfordringer.

Hvad får du på denne uddannelse til Relationsleder?

På relationslederforløbet lærer du at forstå og arbejde med komplekse relationslandskaber i interne og eksterne sammenhænge.

* Du lærer at anvende metoder til, hvordan du kan støtte og bidrage til en tillidsskabende og livgivende relations- og kulturopbygning på arbejdspladsen til gavn for trivsel, udvikling og resultater.

* Du får forståelse af, hvordan relationer er en faglighed og en afgørende kompetence for både personlig og organisatorisk trivsel og succes. Det gælder ikke mindst i de krydspres, du kan opleve i mødet med mange forskellige involverede parter som kolleger, ledere og kunder/samarbejdspartnere.

* Du opnår dybere forståelse af betydningen af relationer i arbejdslivet og hvordan man kan arbejde med at opbygge, udvikle og vedligeholde relationer gennem samtaler og processtyring.

* Du lærer, hvordan du med involverende og samskabende tilgange i praksis kan arbejde i teams og grupper med relations- og kulturopbygning ift. interne organisationsstrukturer såvel som borgere og eksterne samarbejdspartnere.

* Du lærer at forstå din omverden, egne styrker og personlighed i arbejdet med komplekse relationer. Derfor er forløbet også en personlig udviklingsrejse med fokus på at opbygge autenticitet, kendskab, mod og gennemslagskraft.

Vil du vide mere?

Kontakt endelig Temene.dk, hvis du vil vide mere. Du kan også læse mere på Temene.dk´s hjemmeside.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til ledere, konsulenter, tillidsfolk og andre nøglemedarbejdere

Pris

Kontakt Temene.dk for mere information om Relationsleder-uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Relationsleder-uddannelse (m. mulighed for ECTS-point og diplom fra CDL)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Flemming Møss
25 jun 2022
En uddannelse hvor underviseren selv bruger alt det gode, han lærer os.

Til trods for at det er over 20 år siden jeg har taget en uddannelse med efterfølgende eksamen, så fungerede det bare. Michael Ørbech møder kursisterne der hvor de er og med sin...

Vis alt
5/5
Lajla Næss
06 jun 2022
Meningsfuld uddannelse

Endelig en uddannelse, som giver både læring og brugbare værktøjer. Jeg har lært en masse om "mekanismerne" i relationer og ledelse - men mest af alt har jeg lært en masse om m...

Vis alt
5/5
Trine Nelson
02 jun 2022
Forstå din Organisation.

Såvel personligt som fagligt, får du ny faglig viden, en forståelse af hvad der "foregår" på de forskellige niveauer i din organisation. Du får redskaber til at matche "sproget"...

Vis alt
TEMENE.DK APS
Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

TEMENE.DK APS

Temene.dk er en kursus- og proceskonsulentvirksomhed stiftet i 2004. Virksomheden tilbyder både interne og åbne forløb omkring coaching, naturcoaching, supervision, lederudvikling, personaleudvikling, projektledelse samt dannelse af relations- og læringskulturer. Fokus er på trivsel, samarbejde og bedre resultater gennem træning, læring,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret