Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret Naturcoach

TEMENE.DK APS
10 dage
Kursus
København

Kursusbeskrivelse

Bliv Certificeret Naturcoach

- Og lær at holde dine professionelle samtaler udendørs

Dit udbytte af uddannelsen

Vi er på vej ind i en ny tid, hvor ikke mindst vores relation til naturen er og vil komme mere i fokus.

Udbyttet af professionelle samtaler kan mange gange øges ved at lægge disse ud i naturen. Der er i de senere år kommet forskningsresultater, som fortæller, at der er store relationelle og personlige fordele ved, at vi opholder os mere i naturen. Når udbyttet af de professionelle samtaler øges, kommer det ligeledes arbejdspladsen til gode.

Udover, at du får de nødvendige færdigheder for, at du kan arbejde som coach, så bliver du også certificeret naturcoach med ekstern censor. Det bliver du ved at lære hvordan du holder professionelle coachsamtaler med naturen som en form for tredje samtalepartner.  Du vil lære et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis. Da vi vil træne naturcoaching med hinanden, er forløbet også i høj grad en personlig udviklingsrejse.

Kort om forløbet

Du kan forvente intensiv læring af høj kvalitet på et lille hold med max. 14 deltagere.  I al undervisning, øvelser og samvær følger vi Sundhedsstyrelsens aktuelle anbefalinger. Uddannelsen har fysisk base i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor der kan overnattes inde som ude.

Undervisere

Underviser er Michael Stig Ørbech, Int. Certificeret Facilitator (CPF/IAF) og naturcoach- og terapeut, assisteret af naturcoach og tidl. skoleleder Jesper Thøger Michelsen. Desuden er Rose Alba Broberg gæsteunderviser på Modul 4 og endelig bidrager naturcoach Lisbet Lentz som censor på Modul 5. Læs mere om underviserne, censor mm. i folderen.

Kom til online info-aften og hør mere om uddannelsen

Tirsdag den 25. januar kl 20-21 har du mulighed for at møde de to undervisere online.  Michael og hans assistent Jesper vil fortælle om, hvad der har ført dem til at skabe uddannelsen, hvad den omhandler og indeholder, og du får mulighed for at stille afklarende spørgsmål. Tilmeld dig ved at sende en email til: jesper@temene.dk

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig, der arbejder med professionelle samtaler og ønsker at lære, hvordan naturen kan understøtte udviklings-samtalerne i dit arbejde og liv i øvrigt. Du arbejder f.eks. som leder, psykolog, pædagog, lærer, terapeut, jobkonsulent, HR partner/konsulent eller er selvstændig.

Pris

Prisen ved samtidig tilmelding til alle fem moduler på Certificeret Naturcoach uddannelsen er 19.750 kr. inkl. undervisning, certificering, ophold og enkel forplejning. Du kan betale på én gang eller aftale betaling i to rater. Ved privatbetalende er beløbet uden moms og for virksomheder pålægges moms. Hvis du er privatbetalende så vær opmærksom på, at din arbejdsgiver evt. kan lave en bruttolønsordning, hvorved uddannelsens pris bliver tæt på halveret for dig (du kan læse om det på SKATs hjemmeside).

Om udbyderen

TEMENE.DK APS

Temene.dk er en kursus- og proceskonsulentvirksomhed stiftet i 2004. Virksomheden tilbyder både interne og åbne forløb omkring coaching, naturcoaching, supervision, lederudvikling, personaleudvikling, projektledelse samt dannelse af relations- og læringskulturer. Fokus er på trivsel, samarbejde og bedre resultater gennem træning, læring,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeret Naturcoach
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

TEMENE.DK APS

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
temene.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret Naturcoach

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Flemming Møldrup, TV-vært

”Jeg kan kun varmt anbefale at komme i gang med denne uddannelse for den er virkelig god.”

Læs mere
Lone Lykke Marker, tidl. Arbejds...

”Denne uddannelse giver noget helt andet, hvor vi lærer hvordan kontakten til naturen kan bruges i samtaler.”

Læs mere
Lonnie Rørstrøm Kristensen, kons...

”Vi kommer fra forskellige baggrunde med lyst til at arbejde med naturen og det har været helt særligt.”

Læs mere
Simon Elsborg Nygaard, Psykolog ...

”Det har været en meget lærerig uddannelse som jeg på det varmeste kan anbefale.”

Læs mere