Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SEO kursus for begyndere

Tekstsprutten
1 dag
Dansk
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for dato - Danmark
4.750 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Tekstsprutten?

Du vælger selv dato og sted

Du får den viden, du har brug for

Alle kurser kan også foregå online.

Kursusbeskrivelse

SEO kursus for begyndere

Et ideelt begynderkursus til alle, der skal arbejde med søgemaskineoptimering for første gang eller har behov for basisviden om SEO til at træffe de rigtige beslutninger. Efter kurset ved du, hvad der er vigtigt, og hvor du skal starte.

På kurset lærer du, hvordan du laver søgeordsanalyser, så du finder de bedste søgeord, som du skal bruge i forhold til hjemmesidens struktur og indhold. Du lærer, hvordan du optimerer de enkelte sider på hjemmesiden. Du får også kendskab til forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig med tjekke din hjemmeside for fejl og mangler.

Undersøg gerne på forhånd hvad dit CMS kan i forhold til SEO og hav evt. en kontaktperson du kan ringe til. Det vil give os bedre mulighed for at afprøve teorien i praksis. Bruger du WordPress, kan vi også kigge på relevante plugins.

Efter endt kursus skal du måske i gang med SEO arbejdet. Det er en god idé at få hjælp til og feedback på dit arbejde. Du kan fx købe supplerende rådgivningstimer i form af et 10-timers klippekort eller bare nogle få timer. Det er selvfølgelig op til dig.

Udbytte

Du lærer, hvordan du via søgemaskineoptimering kan blive mere synlig på nettet og få kunderne til at kontakte dig. Du bliver klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

ProgramSEO for begyndere

  • Søgeordsanalyse
  • On page SEO (optimering af de enkelte sider)
  • Webtekster
  • Linkbuilding
  • Konkrete øvelser

Sted

Hos din virksomhed eller hos mig (tillæg på kr. 1.900,- ekskl. moms) eller Videnpark Trekantområdet, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia (ved flere deltagere) eller i din virksomhed.

Underviser Camilla Simonsen

SEO konsulent og tekstforfatter: Camilla Simonsen. Jeg har arbejdet med hjemmesider siden 2005.

Kontakt Tekstsprutten allerede i dag og hør mere om SEO kurset!

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der har behov for basisviden om søgemaskineoptimering. Du er måske allerede ansvarlig for og/eller arbejder med virksomhedens hjemmeside/webshop i forhold til opdatering af indhold. Tekstsprutten tilbyder primært eneundervisning. Kurset kan derfor nemt tilpasses dine behov og ønsker.

Om udbyderen

Intensive og individuelle kurser og workshops

Tekstsprutten tilbyder hjælp til online markedsføring herunder forskellige intensive og individuelle kurser og workshops. Kurser og workshops afholdes normalvis hos dig som kunde. Der er mulighed for eneundervisning eller holdundervisning. 1:1 undervisning er det mest almindelige og Tekstspruttens speciale. Kurser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SEO kursus for begyndere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Tekstsprutten

Kobbelgårdsvej 17
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om SEO kursus for begyndere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.