Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SEM, SMO og SMM workshop

Tekstsprutten
4 dage
Dansk
Åben uddannelse
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for dato - Danmark
19.925 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

SEM, SMO og SMM workshop

Få kædet SEO, indhold, layout, brugen af sociale medier og annoncering via Google AdWords sammen. Workshoppen er ideel til intensiv eneundervisning. Forløbet kan med fordel strække sig over fx 4 uger, da der vil være en del hjemmearbejde.

Opnå større online synlighed ved at arbejde med både søgemaskineoptimering, Google AdWords og sociale medier. Få et bedre overblik over de mange muligheder og arbejdsopgaver. Workshoppens program er vejledende og tilpasses dit faglige niveau og ønsker.

Der vil være en del hjemmearbejde, så du skal have tid til dette arbejde i din kalender.

SEO - god placering på Google

SEO handler ikke kun om at få en god placering på Google via en teknisk indsats. I dag er det ofte langt fra nok, at din hjemmeside er søgemaskinevenlig, mobilvenlig og optimeret mod bestemte søgeord. Design og indhold skal også fungere og modsvare de besøgendes forventninger, ellers kan optimeringen, annoncer og delinger via sociale medier ende med at være spild af tid og penge.

Mange besøg på hjemmesiden er i sig selv ikke nok. Det er fint med besøg, men de mange besøg skal helst også resultere i kundehenvendelser via mail eller telefon, konkrete handlinger som fx tilmelding af nyhedsbrev, køb af vare eller udfyldning af kontaktformular.

Udbytte

Efter denne 4-dages workshop skulle du gerne være bedre rustet til at kombinere SEO, sociale medier og Google AdWords og udnytte de mange informationer på tværs af de tre emneområder.

ProgramSEM SMO og SME workshop

Vejledende program. Har du særlige ønsker, kan de flettes ind i programmet.

  • Dag 1: Search Engine Optimization (SEO)
  • Dag 2: SEO + strategi
  • Dag 3: SMO + SMM
  • Dag 4: Google AdWords

Sted

I din virksomhed eller hos mig .

Underviser

SEO konsulent og tekstforfatter: Camilla Simonsen.

Kontakt Tekstsprutten allerede i dag og hør mere!

Målgruppe

SEM | SMO | SMM workshoppen henvender sig til dig, der har brug for at få kædet SEM (Search Engine Marketing), SMO (Social Media Optimization) og Social Media Marketing (SMM) sammen, så det hele går op i en højere enhed.

Om udbyderen

Tekstsprutten

Intensive og individuelle kurser og workshops

Tekstsprutten tilbyder hjælp til online markedsføring herunder forskellige intensive og individuelle kurser og workshops. Kurser og workshops afholdes normalvis hos dig som kunde. Der er mulighed for eneundervisning eller holdundervisning. 1:1 undervisning er det mest almindelige og Tekstspruttens speciale. Kurser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Tekstsprutten

Kobbelgårdsvej 17
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om SEM, SMO og SMM workshop

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: