Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Realiser potentialet i Facilities Management

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
10-03-2022  
0 DKK
12-10-2022  
0 DKK
08-03-2023  
0 DKK
04-10-2023  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Realiser potentialet i Facilities Management (FM). FM handler ikke længere blot om omkostningsreduktion, men derimod om at skabe værdi for virksomheden. Og der er et kæmpe potentiale i langt de fleste virksomheder.

Gør som mere end 300 andre personer, og deltag på 1 times webinar om mulighederne i FM og få indblik i, hvordan du kan styrke, styre og udvikle jeres facilities management og skabe masser af værdi for din virksomhed.

Udbytte

Webinaret er fra kl 10-11 og det giver dig:

  • Introduktion til FM som værdiskabenede proces, og den værdi din virksomhed kan få ved at arbejde med struktureret FM
  • Introduktion til metoder og værktøjer i FM-værktøjskassen
  • Information om kursus- og uddannelser inden for FM
  • Case-eksempler på værdien af at arbejde med FM - fra tidligere deltagere på Teknologisk Instituts FM-uddannelse
  • Overblik over Teknologisk Instituts FM-uddannelse: opbygning, faglighed og efterfølgende netværksmuligheder mv.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til en af landets dygtigste FM-eksperter: Poul Henrik Due

Underviser

Poul Henrik Due er gennemgående kursusleder og faglig ansvarlig på uddannelsen. Til daglig er Poul Henrik chefkonsulent hos Leif Hansen bygherrerådgivning ApS i Ballerup. Han har gennem de sidste 15 år været med til at sætte FM på den danske dagsorden, og har mange års erfaring med rådgivning i optimering af FM-opgaverne i offentlige og private virksomheder. Poul Henrik har derudover i perioden 2001 til 2013 gennemført udviklingsprojekter i regi af DFM-netværk og Center for Facilities Management inden for trivsel i bygninger, FM i kommuner, og et drifts- og brugervenlig byggeri.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager online via din computer, tablet eller smartphone.

Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren, værten og tidligere deltagere. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Du kan få svar på typiske spørgsmål i forbindelse med webinare - se alle spørgsmålene om webinar her.

Facilities management (FM) er en systematisk og strategisk måde at se på alle de aktiviteter og services, der understøtter kerneaktiviteterne – nogle steder omfattende alt fra IT til kantine, reception og udearealer, andre steder i form af ejendomscentre, som håndterer administration, serviceaftaler, byggesager, drift og vedligehold, f.eks. energieffektiviseringstiltag, i virksomhedens eller kommunens ejendomme.

Teknologisk Institut er den eneste udbyder af et sammenhængende FM-forløb, som kombinerer teori og praksis. Siden denne unikke uddannelse blev udbudt første gang i 2003, er mere end 100 deltagere blevet uddannet i Facilities Management

Uddannelse: Facilities Management Uddannelsen

Webinaret er en kort forsmag på uddannelsen "Facilities Management". Læs mere om forløbet “Facilities Management Uddannelsen”.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

0 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.