Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: PRINCE2 Agile® - info og overblik

Teknologisk Institut
1 dag
Webinar
Online
Startdato: 02-12-2021 - Online
0 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Brug en time og bliv klogere på, hvordan den agile tilgang fungerer sammen med PRINCE2®, og hvordan du i praksis anvender kombinationen i dine projekter. Flere end 1200 har allerede deltaget på webinaret, der varer en time.

Målgruppe

Projektledere, styregruppemedlemmer, forretningsansvarlige og andre, der har behov for forståelse for, hvordan PRINCE2® kan tilpasses til den agile verden.

Udbytte

 • Projektverdenen har tidligere været opdelt i to lejre - de traditionelle plandrevne modeller på den ene side og de agile modeller på den anden.
 • Webinaret introducerer dig til, hvorfor og hvordan PRINCE2 Agile ser sammenkoblingen mellem PRINCE2 som styringsmetode og agile metoder til produktudvikling.
 • Du får også viden om krav, forudsætninger og kursusforløb i den spritnye PRINCE2 AgileTM Practitioner.

Indhold

 • Hvorfor PRINCE2 Agile?
 • Hvem kan drage nytte af PRINCE2 Agile og hvordan er den overordnede opbyggning?
 • Hvordan kan PRINCE2 og agile tilgange sammenvæves – det går begge veje.
 • Hvad kan man håndtere de 6 præstationsmål når man arbejder agilt
 • Værktøj til tilpasning – Agilometeret
 • Information og PRINCE2 Agile Practitioner kursus og eksamen

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Læs mere om:

 • Kurset PRINCE2 Agile Practitioner
 • Mulighederne for de forskellige PRINCE2 certificeringer
 • Agile projekter

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Underviser

Anne Dam Jensen er uddannet Cand.scient./Ph.d. i Kemi/Bioteknologi og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor produktudvikling i grundforskningen og Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 11 år arbejdet som konsulent og underviser. Blandt andet har Anne gennem de sidste 8 år uddannet ca. 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2. Udover undervisning i PRINCE2 Foundation og Practitioner, underviser Anne også i PRINCE2 Agile Practitioner og Agil projektledelse. For Anne er det vigtigt at inddrage simple praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.