Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Personligt lederskab

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
14-09-2020  
0 DKK
01-04-2021  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Vil du gerne kunne indtage rummet med stærk personlig power, men oplever at du i dag lige mangler det sidste? Gør som mere end 300 tidligere kursister og deltag på dette webinar, og få viden om, hvordan du står stærkere som leder og får mere personlig power.

Udbytte

  • Fokus på dine indre ressourcer – og hvordan du kan udnytte dem bedre
  • Indsigt i mentale blokeringer - og redskaber til at overvinde dem
  • Sådan udnytter du dit personlige potentiale fuldt ud
  • 4D-Profilen – persontyper, og hvad de betyder for dig
  • Hvad der skal til for at du står stærkere i dig selv

At være leder, kan stille dig i mange svære dilemmaer, og du kan ikke forudse dem alle, men du kan blive bedst muligt klædt på til at håndtere dem. Uanset om du er leder eller medarbejder, så betyder det, at du leverer på et højere niveau, hvis du står godt fast i dig selv.

Webinaret er en kort forsmag på kurserne Dit personlige lederskab. Læs mere og tilmeld dig kurset "Dit personlige lederskab". samt kurset "Personlig Power".

Underviser

Sagar Constantin, er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering. Hun er forfatter til fem bøger, hvoraf den ene er udgivet på fem sprog. Sagar har også erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Webinaret varer 1 time.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

0 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: