Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Interessent- og risikoanalyse

Teknologisk Institut
1 dag
Webinar
Fjernundervisning
Startdato: 05-12-2019 - Fjernundervisning
0 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Mere end 600 personer har allerede deltaget på webinaret "Interessent- og risikoanalyse"! Her lærer du, hvorfor det er væsentligt for en solid projektplan, at man i projektforberedelsen har analyseret projektets interessenter og deres interesse og bidrag til projektet. Ligeså er en risikoanalyse vigtig for projektets succes. På dette webinar får du indblik i metoder og værktøjer til interessent- og risikoanalyse.

Webinaret varer en time.

Udbytte

Webinaret giver dig indblik i følgende:

  • Identifikatiion af interessenter
  • Interessentanalyse
  • Gruppering af interessenter
  • Risikoanalyse
  • Opsøgning på analyser
  • Viden om eksamenskrav og -form på "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere".

Målgruppe

Webinaret er et tilbud til ¨kurserne på "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere". Webinaret er et af tre webinarer, hvor metoder og værktøjer til projektstyring repeteres, bl.a. som forberedelse til eksamen på denne uddannelse.

Andre interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m

- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Webinar: Interessent- og risikoanalyse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.