Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Innovationsledelse

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
07-09-2022  
0 DKK
23-11-2022  
0 DKK
10-05-2023  
0 DKK
13-09-2023  
0 DKK
22-11-2023  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Mere end 500 personer har deltaget på webinaret Innovationsledelse! Deltag på webinaret om uddannelsen i innovationsledelse og få et indblik i, hvordan du kan styrke dine kompetencer i arbejdet med innovation i din organisation. Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Webinar om uddannelsen i innovationsledelse

Virksomheder og offentlige institutioner har ambitioner om at være mere innovative og skabe nyt – nye produkter, nye services osv. Dog oplever mange den indledende fase i innovative arbejdsopgaver som kaotisk, forvirrende og uhåndtérbar, hvilket desværre resulterer i, at innovationsopgaver bliver droppet.

Teknologisk Institut har på den baggrund udviklet en uddannelse i innovationsledelse, som indeholder den værktøjskasse, hvormed du kan lede og styre en målbar fremdrift i dine innovationsopgaver og innovationsprojekter, som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.

Er du nysgerrig på, om det er en uddannelse for dig, så tilmeld dig webinaret og få svar på dine spørgsmål. Du kan også læse mere omkring uddannelsen her - Uddannelse i innovationsledelse.

Udbytte

  • Hør hvordan uddannelsen i innovationsledelse kan hjælpe dig i arbejdet med innovationsopgaver
  • Få indblik i de konkrete værktøjer og redskaber, du vil tilegne dig på uddannelsen
  • Mød underviserne og få svar på dine spørgsmål

Deltagerprofil

Uddannelsen i innovationsledelse er for dig, der arbejder med innovationsopgaver eller innovationsprojekter i offentligt eller privat regi. Du har allerede erfaring med at lede og styre projekter, og du ønsker viden og redskaber til at lære arbejdet med innovation og innovative processer.

Primære undervisere

Erik W. Hallgren er innovationskonsulent, facilitator og ekspert i at træne og udvikle virksomheder i forhold til produkt-service innovation og radikal innovation. Erik har en praksisnær tilgang til arbejdet med innovation, forretningsmodeller og strategisk planlægning.

Ole Kjeldal er specialist i Design Thinking, Innovation Management, Business Model Innovation og Teknologisk transformation. Ole har en PhD i Design Thinking og Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Innovationsledelse - lær at lede og styre innovationsprocesser

Webinaret er en forsmag på uddannelsen Innovationsledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere om og tilmeld dig uddannelsen Innovationsledelse - lær at styre og lede innovationsprocesser

Video

Pris

0 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.