Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Innovationsledelse

Teknologisk Institut
1 dag
Webinar
Fjernundervisning
Startdato: 28-11-2019 - Fjernundervisning
0 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Mere end 500 personer har deltaget på webinaret Innovationsledelse! Deltag på webinaret om uddannelsen i innovationsledelse og få et indblik i, hvordan du kan styrke dine kompetencer i arbejdet med innovation i din organisation.

Webinar om uddannelsen i innovationsledelse

Virksomheder og offentlige institutioner har ambitioner om at være mere innovative og skabe nyt – nye produkter, nye services osv. Dog oplever mange den indledende fase i innovative arbejdsopgaver som kaotisk, forvirrende og uhåndtérbar, hvilket desværre resulterer i, at innovationsopgaver bliver droppet.

Teknologisk Institut har på den baggrund udviklet en uddannelse i innovationsledelse som indeholder den værktøjskasse, hvormed du kan lede og styre en målbar fremdrift i dine innovationsopgaver og innovationsprojekter, som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.

Er du nysgerrig på, om det er en uddannelse for dig, så tilmeld dig webinaret og få svar på dine spørgsmål. Du kan også læse mere omkring uddannelsen her - Uddannelse i innovationsledelse.

Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Udbytte

  • Hør hvordan uddannelsen i innovationsledelse kan hjælpe dig i arbejdet med innovationsopgaver
  • Få indblik i de konkrete værktøjer og redskaber, du vil tilegne dig på uddannelsen
  • Mød underviserne og få svar på dine spørgsmål

Deltagerprofil

Uddannelsen i innovationsledelse er for dig, der arbejder med innovationsopgaver eller innovationsprojekter i offentligt eller privat regi. Du har allerede erfaring med at lede og styre projekter, og du ønsker viden og redskaber til at lære arbejdet med innovation og innovative processer.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Innovationsledelse - lær at lede og styre innovationsprocesser

Webinaret er en forsmag på uddannelsen Innovationsledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere om og tilmeld dig uddannelsen Innovationsledelse - lær at styre og lede innovationsprocesser

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Webinar: Innovationsledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.