Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Forandringsledelse i projekter

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
08-12-2021  
0 DKK
07-06-2022  
0 DKK
07-12-2022  
0 DKK
07-06-2023  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

På dette webinar får du indblik i hvorfor en struktureret tilgang til forandringsledelse kan skabe mere succesfulde og værdiskabende forandringer i projekter. Du får ligeledes en introduktion til centrale metoder og værktøjer til analyse af forandringers påvirkning af interessenter og forandringsparathed. Webinaret varer en time.

Udbytte

Webinaret giver dig indblik i følgende:
  • Hvordan forandringsledelse skaber mere succesfulde projekter
  • Forandringers påvirkning af interessenter
  • Forandringsparathed
  • Viden om APMG’s Change Management certificering
  • Viden om "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere".

Målgruppe

Webinaret er et af tre webinarer, hvor metoder og værktøjer til projektstyring repeteres, bl.a. som forberedelse til eksamen på "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere". Webinaret er ligeledes et tilbud til kursister som skal deltage på Change Management Foundation kursus hos Teknologisk Institut. Andre interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret. Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

0 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.