Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Agil Projektledelse – ikke et spørgsmål om enten/eller

Teknologisk Institut
Startdatoer
Fjernundervisning
06-09-2019  
0 DKK
25-11-2019  
0 DKK

Kursusbeskrivelse

Her kan du på 1 time blive lidt klogere på agil projektledelse. Hvad det er og hvordan det kan anvendes? Det er ingen tvivl om at agile projektstyring og projektledelse er kommet for at blive. Især IT-afdelingerne har taget agil produktudvikling til sig. Siden 2001, hvor manifestet for agil produktudvikling blev formuleret, er det blevet modtaget med stor succes. I projektverdenen har der dog været en udbredt ¨skyttegravskrig¨ mellem dem der tror på at en agil tilgang er ¨the silver bullet¨ mener at den plandrevne tilgang er det eneste rigtige. Men agil er for alle: projekter, typer og brancher. Webinaret varer en time.

Målgruppe

Webinaret er for alle, som skal i gang der synes den agile tilgang lyder spændende. Således er målgruppen projektdeltagere, teamledere og projektledere.

Udbytte

Webinaret giver dig indblik i rollerne i agile projekter og organisationer, med specielt fokus på den agile projektleder og product owner, rollefordeling og samspil mellem disse, samt typiske faldgruber som opstår i det - for mange - nye Agile setup. Og vigtigst af alt, hvilke benefits giver det, når disse roller spilles professionelt. Du får desuden indblik i de kursusmuligheder der er for de to roller.

Indhold

  • Hvad er agil?
  • Forskellen mellem at ¨gøre¨ noget agilt og ¨være¨ agil
  • Hvad er nogle af fordelene og hvad skal du være opmærksom?
  • Eksempler på forskellige agile metoder
  • Kursusmuligheder i forhold til agile projekter

Underviser på webinaret er Anne Dam Jensen, der er uddannet Cand.Scient./Ph.D og gennem 15 år arbejdet med forskningsprojekter og produktudvikling i Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 10 år arbejdet som konsulent og underviser centreret omkring projektet som arbejdsform. Udover undervisning i grundlæggende projektstyring, har Anne gennem flere år undervist i agil projektledelse, og hvordan man kan bygge bro mellem de agile produktudviklingsmetoder og projektstyring. Udover undervisning i agil projektledelse er Anne også en meget erfaren PRINCE2 underviser og underviser også på PRINCE2 Agile Practitioner.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Læs mere om vores kurser i Scrum og Agile.

Læs mere om agile projekter

Agil projektledelse

Webinaret er en kort forsmag på kurset Agil projektledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere om og tilmeld dig kurset Agil projektledelse.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m

- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Webinar: Agil Projektledelse – ikke et spørgsmål om enten/eller

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.