Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Agil Projektledelse – ikke et spørgsmål om enten/eller

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
05-09-2022  
0 DKK
31-10-2022  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Her kan du på 1 time blive klogere på agil projektledelse. Hvad er det og hvordan det kan anvendes? Agil projektstyring og projektledelse er uden tvivl kommet for at blive. Især IT-afdelingerne har taget agil produktudvikling til sig. Siden 2001, hvor manifestet for agil produktudvikling blev formuleret, er det blevet modtaget med stor succes. I projektverdenen har der dog været en udbredt ¨skyttegravskrig¨ mellem dem, der tror på at en agil tilgang er ¨the silver bullet¨ og dem, der mener at den plandrevne tilgang er det eneste rigtige. Men agil er for alle typer projekter og brancher. Webinaret varer en time.

Målgruppe

Webinaret er for alle, der synes den agile tilgang lyder spændende. Således er målgruppen projektdeltagere, teamledere og projektledere.

Udbytte

  • Webinaret giver dig indblik i rollerne i agile projekter og organisationer med specielt fokus på den agile projektleder og product owner, rollefordeling og samspillet mellem disse samt typiske faldgruber, der opstår i det - for mange - nye agile setup.
  • Og vigtigst af alt, hvilke benefits giver det, når disse roller spilles professionelt.
  • Du får desuden indblik i de kursusmuligheder, der er for de to roller.

Indhold

  • Hvad er agil?
  • Forskellen mellem at ¨gøre¨ noget agilt og ¨være¨ agil
  • Hvad er nogle af fordelene og hvad skal du være opmærksom på?
  • Eksempler på forskellige agile metoder
  • Kursusmuligheder i forhold til agile projekter

Underviser på webinaret er Anne Dam Jensen, der er uddannet Cand.Scient./Ph.D og gennem 15 år arbejdet med forskningsprojekter og produktudvikling i Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 10 år arbejdet som konsulent og underviser centreret omkring projektet som arbejdsform. Udover undervisning i grundlæggende projektstyring, har Anne gennem flere år undervist i agil projektledelse, og hvordan man kan bygge bro mellem de agile produktudviklingsmetoder og projektstyring. Udover undervisning i agil projektledelse er Anne også en meget erfaren PRINCE2 underviser og underviser også på PRINCE2 Agile Practitioner.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Læs mere om vores kurser i Scrum og Agile.

Læs mere om agile projekter

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Agil projektledelse

Webinaret er en kort forsmag på kurset Agil projektledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere om og tilmeld dig kurset Agil projektledelse.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.