Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virtuelt kursus: Træng igennem med dit budskab online

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
09-03-2022  
5.499 DKK
14-06-2022  
5.499 DKK
15-09-2022  
5.499 DKK
01-12-2022  
5.499 DKK
07-03-2023  
5.499 DKK
15-06-2023  
5.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Ønsker du at agere troværdigt, naturligt og uden nervøsitet foran et kamera? Få opbygget en af de vigtigste kompetencer du skal have i dag, nemlig at kunne begå sig foran et kamera i en verden, der i stigende grad benytter sig af video og det virtuelle møde mellem mennesker.

Bliv ven med kameraet

Denne 1 dags virtuelle workshop er relevant for dig, der som underviser præsenterer eller skal inspirere og motivere andre på virtuelle møder. Måske mødes du med dine medarbejdere og kolleger online, holder virtuelle oplæg og webinarer eller skal på andre måder performe overbevisende og naturligt foran et kamera.

Udbytte

 • Tips og tricks til din professionelle fremtoning - teknik, tøj og træning
 • Indblik i, hvordan du virker udefra, og hvad du kan skrue op og ned for
 • Træning i at virke og være imødekommende, nærværende og skarp på skærmen
 • Forståelse for din brug af mimik, gestik, kropssprog, stemmeføring, betoning og pauser
 • Indsigt i, hvordan du tilrettelægger og kommunikerer dit budskab, så det slår igennem
 • Feedback på din personlige udstråling og performance på skærmen
 • Input til, hvordan du selv kan træne videre derhjemme og blive en pro foran kameraet

Indhold

 • Planlæg dig til det enkle budskab, overblik og ro i maven
 • Lær at tale til og med hjertet og maven - resten følger automatisk med
 • Lær de bedste tricks, genveje og gode råd til overskud og selvtillid på skærmen
 • Hvem er du på skærmen? Sådan øver du dig i at være dig, når du er “på”
 • Træningsrunder - vi arbejder 2 og 2 samt solo med efterfølgende feedback, opsamling og individuelle udviklingspunkter
 • Fælles refleksion og forankring

Deltagerprofil

Kurset er for dig, som fx er leder på distancen eller talsperson for din organisation eller virksomhed internt og/eller eksternt, mødeleder eller deltager på onlinemøder, underviser på webinarer. Måske er du oplægsholder på den virtuelle konference, medvirkende i en corporate video til hjemmesiden eller de sociale medier, eller talsperson i et interview med pressen. Dine roller kan være mange og på denne 1 dags workshop får du indsigt i, hvordan du virker på skærmen.

Form

Kurset er sammensat af teori og praktisk træning med afsæt i din hverdag og dine ønsker. På kurset vil vi dykke ned i do´s & dont’s på kamera og skærm og sammen undersøge, hvad den enkelte kan tage afsæt i i sin personlighed og sine personlige præferencer.

Kurset byder på samarbejde, debat og refleksion og bindes sammen af korte undervisningsforløb, øvelser og praksisnære træningsrunder, hvor du selv får mulighed for at prøve din nye læring af med det samme. Du skal have mod på at give og modtage feedback, og du skal afsætte lidt tid til at forberede en præsentation, du kan øve dig på, til kameraet.

De virtuelle afholdelser foregår live online med en underviser, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre deltagere og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'.

Når du kommer på kurset, ska du have forberedt en præentation på max. 2 minutter. Du får flere informationer i forbindelse med indkaldelsen til kurset.

Underviser

Rie er journalist og kommunikationsrådgiver. Efter mere end 15 år i tv-branchen, først som journalist og vært på TV2 Lorry, siden som vært på Aftenshowet og Sporløs på DR1, bruger hun i dag sin erfaring og sine kompetencer til at lære andre at agere naturligt og nærværende foran kameraet. Rie afholder desuden webinarer og workshops om skarp kommunikation og bedre online-møder og er derudover moderator, interviewer og skærmtræner 1-1 for blandt andre ledere, der vil være skarpere på skærmen.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

5499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.