Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virtuelt kursus: PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
24-01-2022  
14.499 DKK
07-03-2022  
14.499 DKK
16-05-2022  
14.499 DKK
24-06-2022  
14.499 DKK
26-09-2022  
14.499 DKK
07-11-2022  
14.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv fortrolig med PRINCE2® og bliv certificeret i PRINCE2 Foundation 6th edition. Dette kursus er IKKE e-learning, men et kursus der bliver afholdt i et virtuelt klasselokale, hvor du har fuld adgang til din underviser, medkursister og mulighed for at stille spørgsmål. Du bliver guidet hele vejen fra introduktion til din certificering. Og det hele sker i dine egne rammer.

PRINCE2® er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. På dette kursus og med denne certificering får du kendskab til en international anerkendt Best Practice metode, der benyttes af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 metoden vil du øge succesraten i dine projekter og få minimeret risikoen for fejl i dine projekter. PRINCE2 Foundation vil give dig en grundlæggende viden om metoden og du vil være forberedt til eksamen.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til nye og kommende projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejde.

Udbytte

Formålet med Foundation-kurset er at give dig:

 • En grundig indføring i PRINCE2 metoden
 • Viden om de fordele metoden tilbyder
 • Et indgående kendskab til Best Practice på området
 • En metode og værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2-projektleder
 • Den nødvendige viden til at kunne bestå PRINCE2 Foundation eksamen, som du kan tage efter kurset

Indhold

Kurset er bygget op med en forberedelsesdag, en selvstudieperiode og 3 kursusdage som gennemføres virtuelt. Forud for forberedelsesdagen vil du modtage kursusmaterialet med posten. På kurset er der dels fokus på den teoretiske gennemgang og dels Best Practice erfaringer med den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Dag 1: Forberedelsesdag (2-3 timer)

 • Grundig introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende forståelse af PRINCE2, der vil forberede dig til selve kursusdagene og giver dig en første forståelse af PRINCE2
 • Studiegrupper vil blive etableret

Selvstudieperiode

Du skal forvente at bruge ca. 40 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode træner du brugen af metoden ved at arbejde med en case, og du har mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere.

I selvstudieperioden skal du:

 • Læse PRINCE2 manualen og relatere PRINCE2 til dit praktisk projektarbejde
 • Arbejde med en praktisk PRINCE2 case
 • Arbejde i de virtuelle studiegruppe

2 seminarer der forbereder dig til kursusdagene (á 1 time)

Vi følger dig i selvstudieperioden, hvor vi har 2 seminarer á 1 times varighed. Her har du mulighed for at stille spørgsmål til din underviser, diskutere uklarheder og blive fortrolig med den virtuelle platform. På disse dage fastsætter vi sammen de projekter, som vi gerne vil arbejde videre med på kursusdagene. Det er vigtigt at deltage.

Kursusdage (3 dage, kl. 9.00-15.30)

Her vil du få en fuld gennemgang af PRINCE2, samtidigt med at vi sikrer refleksion og praksisnærhed. Det hele vil foregå virtuelt ved en veksling mellem PRINCE2 gennemgang, gruppearbejde i virtuelle breakout rooms og diskussioner i plenum, så vi sikrer optimale rammer for refleksion, læring og forankring.

 • Grundlæggende indføring i PRINCE2 principperne
 • Grundig gennemgang af processer og aktiviteter
 • Grundig gennemgang af PRINCE2 temaer

2 seminarer der forbereder dig til eksamen (á 2 timer)

Efter kurset vil der være 2 virtuelle eksamenstrænings-seminarer med din underviser, hvor du vil blive trænet i at være helt skarp på eksamensformatet, får mulighed for at stille spørgsmål og blive bekendt med hvordan en web-proctored eksamen forgår.

 • 2 x virtuelle seminarer, hvor du kan stille eksamens-spørgsmål til din underviser
 • Gennemgang af emner fra kursusdagene
 • Gode råd til en online web-proctored eksamen/certificering

Eksamen/certificering (inkluderet i prisen)

Når du har gennemført de virtuelle kursusdage, vil du få tilsendt en voucher til web-proctored eksamen, som du kan bestille via PeopleCert. Du vælger selv dato, tid og sted for din eksamen, så du kan tage den i egne rammer.

Vi gør opmærksom på følgende krav til en web-proctored eksamen:

 • At du har et Foto-ID (Kørekort, Pas eller andet ID med foto, fødselsdato)
 • Et sted hvor der er stille (ingen andre kommer ind) og hvor du har et ryddeligt skrivebord
 • Eksternt eller integreret web-kamera, der kan flyttes 360 grader
 • En computer med en skærmopløsning på 1024x768 og en skærmstørrelse på minimum 15”
 • Windows® 10 (Windows 10S supporters ikke), Windows® 8.1, Windows® 8, macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13), macOS Mojave (10.14), macOS Catalina (10.15) eller macOS Big Sur (11)
 • Internetforbindelse på mindst 4 Mbps (up/down)
 • Højtalere og mikrofon

Undervisere

Anders Murmann er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Anders har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har desuden fungeret som teamleder, afdelingsleder og i en årrække ledet en virksomhed. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Anne Dam Jensen er uddannet Cand.scient./Ph.d. i Kemi/Bioteknologi og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor produktudvikling i grundforskningen og Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 11 år arbejdet som konsulent og underviser. Blandt andet har Anne gennem det sidste 8 år uddannet ca. 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2. Udover undervisning i PRINCE2 Foundation og Practitioner, underviser Anne også i PRINCE2 Agile Practitioner og Agil projektledelse. For Anne er det vigtigt at inddrage simple praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Charlotte Cordua har mere end 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Charlotte har fungeret som teamleder og har således også erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på både de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. Når Charlotte underviser er læring, praksis og pragmatisme i fokus, således at deltagernes egen virkelighed bliver inddraget og der bliver lagt vægt på forståelse af og kritisk stillingtagen til teorier og metoder.

Flemming Wegeberg er uddannet cand. phil i engelsk og Master of Arts i lingvistik og er certificeret i PRINCE2, PRINCE2 Agile, MSP, Agile PM og ITIL. Flemming har gennem mere end 20 år været ansvarlig for gennemførelse af en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau inden for bl.a. it-telekom, finans-/pensionssektor, fagforeninger/A-kasser og den offentlige sektor. Flemming har løbende afholdt projektledelseskurser siden 2007, såvel inden for traditionel projektledelse som inden for agile metoder og teknikker. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring.

Michael Fleron har en Master i projektledelse og er certificeret i PRINCE2 og PRINCE2 Agile og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2 har Michael trænet og undervist indenfor alm. Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisterne via deres erfaring og egen praksis i projekterne.

Rune Josefsen er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet.Rune har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet Peoplecert, som på vegne af Axelos er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

14499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.