Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virtual Masterclass: Managing Active Directory Federation Services for Multiple Organizations [ADS]

Teknologisk Institut
Startdatoer
Online
09-12-2021  
9.999 DKK
17-03-2022  
9.999 DKK
26-05-2022  
9.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Står du over for at skulle implementere Active Directory Federation Services på tværs af virksomheder, så er dette kursus perfekt til dig. Du lærer, hvordan du installerer og konfigurerer ADFS på tværs af virksomhederne og tager hensyn til forskellige rettigheder. Du skal have gennemført kurset ADF for at kunne deltage på dette kursus. Undervisningen foregår på engelsk.

Multi Organization ADFS er det perfekte kursus, hvis du skal implementere ADFS (Active Directory Federation Services) i flere organisationer

Identiteter i organisationsnetværk er det mest diskuterede emne omkring virksomhedssamarbejde i øjeblikket, og med dette kursus får du al den nødvendige viden til når du planlægger at hoste tjenester, der skal forbinde brugere på tværs af forskellige organisationer.

Som tilføjelseskursus udvider vi tidligere øvelser med flere troværdige organisationer, vi finder problemer med at forbinde eksterne parter, og vi finder en automatiseret metode, som kan sikre, at alt fungerer problemfrit. Vi bruger ADFS i Windows 2019 til at forbinde parter med forskellige Active Directory-topologier og -versioner, og dermed kan vi simulere alle de problemer, som du vil kunne støde på i en virkelig implementering. Dette er et CQURE-kursus, og derfor fokuserer vi på sikkerheden i ADFS og viser en måde at løse almindelige adgangsproblemer på – lige fra hacking af brugeridentiteten til at løse tilladelsesproblemer.

En god virksomhedsimplementering er kun komplet, hvis vi også tænker over sikkerhedskopiering og scripting. Når vi har implementeret forretningspartnerforbindelsen, vil vi derfor fokusere på at scripte implementeringen, hvilket både giver os mulighed for at tage sikkerhedskopier af vores servere og gendanne dem og at forberede automatiske konfigurationsscripts til eksterne parter.

Den sidste del af dette kursus er fokuseret på store ADFS-implementeringer, hvor justering af klienttrafikkens belastning er nødvendig. Du lærer ikke kun at belastningsjustere ADFS-områder, men også at bruge Microsofts belastningsjustering, som er inkluderet i IIS.

Deltagerprofil

Dette kursus er beregnet til IT-fagfolk som Enterprise-administratorer, infrastrukturarkitekter, sikkerhedspersonale, systemteknikere, netværksadministratorer, IT-medarbejdere, sikkerhedskonsulenter og andre med ansvar for at implementere netværks- og perimetersikkerhed, som ønsker at implementere og administrere Active Directory Federation Services i organisationerne.

Forudsætninger

Du skal have gennemført kurset Virtual Masterclass: Administering and Configuring AD Federation Services and Claims [ADF] for at kunne deltage på dette kursus

Udbytte

 • Implementere AD Federation Services for at bruge kravsorienteret godkendelse til flere organisationer.
 • Implementere AD Federation Services med høj tilgængelighed og belastningsjustering.
 • Implementere filtrering og behandling af krav for at sikre, at applikationen kan bruges til flere organisationer.
 • Scripte og sikkerhedskopiere ADFS-miljøet.
 • Automatisere ADFS-konfigurationsproceduren til forretningspartnere.
 • Konfigurere Active Directory til ADFS.

Materiale

Øvelser, præsentationsslides med noter.

CPE-point (Continuing Professional Education)

Det vil være muligt at opnå CPE-point ved gennemførelse af dette kursus.

Form

Virtuelt med live underviser.

Før deltagelse i et virtuelt kursus, vil vi altid forsøge at arrangere en testsession på 15 - 20 minutter en uges tid før, for at sikre, at alle er i stand til at deltage i masterclassen. Herunder finder du kravene til at oprette forbindelse til det virtuelle kursus:

 • En computer med en stabil internetforbindelse (skal helst køre Windows eller Mac OS).
 • Tilladelser til udgående RDP-forbindelser til eksterne servere (til vores laboratoriemiljø) – port 3389
 • Et headset (hovedtelefoner og mikrofon)
 • Webcam (indbygget eller tilsluttet)
 • En ekstra skærm er nyttig, men ikke påkrævet

Underviser

Michael er ekspert i Windows Security, Microsoft Azure og PowerShell, han har en kandidatgrad i softwareudvikling, og i begyndelsen af 2021 blev han tildelt Titlen Microsoft Azure Most Valuable Professional. Han er forfatter til open source Directory Services Internals (DSInternals) PowerShell-modulet og Thycotic Weak Password Finder, værktøjer, der bruges af sikkerhedsrevisorer og penetrationstestere over hele verden. Hans unikke DSInternals Framework afslører mange udokumenterede Active Directory-sikkerhedsfunktioner, og det er allerede blevet integreret i flere tredjepartsløsninger til identitetsstyring og Active Directory-genoprettelse efter nedbrud.

Se flere kurser i serien Masterclass

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

9999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.