Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Videregående C#

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
27-06-2022  
8.999 DKK
12-09-2022  
8.999 DKK
Århus
27-06-2022  
8.999 DKK
12-09-2022  
8.999 DKK
Online
27-06-2022  
8.999 DKK
12-09-2022  
8.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Har du allerede en grundlæggende viden om C#? På dette kursus går vi skridtet videre, og du får opbygget din viden med mere avancerede emner, og vi går samtidig i dybden med nogle af de moduler, der bliver gennemgået på Grundlæggende C#. Der undervises på den seneste version af C#.

Kursusform ved virtuel afholdelse

De virtuelle kurser (med live underviser) er meget lig vores klassebaserede kurser. Du deltager via din egen PC, og kan både høre, stille spørgsmål og se underviseren.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der gerne vil lære de avancerede og mest moderne aspekter af C#. Du vil lære de ting, hvor C# har nogle elementer, der ikke findes i andre sprog.

Forudsætninger

Du forventes at have erfaring med C# og Visual Studio svarende til vores Grundlæggende C# kursus. Har du erfaring fra andre sprog som f.eks. Java eller C++, vil vi anbefale vores kursus ”Konvertering til C#”.

Han var meget dygtig og giver også råd og tips og tricks i kode, hvilket er utrolig godt for os. Abbas Sadeghi - Edlund A/S

Indhold

På kurset er følgende moduler tilgængelige, og det er muligt at tilpasse indholdet afhængig af deltagernes viden og erfaring:
  • ASync programmering
  • Anonyme og dynamiske typer
  • Videre med LINQ to Objects
  • Kommunikation med databaser - herunder brug af Entity Framework
  • Kommunikation med services over HTTP / HTTPS
  • Serialisering
  • Operator overload
  • Reflection
  • Optimering

Hertil kommer avancerede emner indenfor de moduler, som blev gennemgået i det grundlæggende kursus – herunder mere om typesystemet, klasser og strukturer, metoder, samlinger og arrays og debugging i Visual Studio.

Materiale

På kurset benyttes et unikt materiale, hvor de enkelte emner er understøttet af noter, videoer og en masse opgaver med løsninger. Materialet vil være tilgængeligt ca. 14 dage før kurset og et par måneder efter kurset. Det er muligt at downloade materialet til eget brug – dog er videoerne kun tilgængelige i forbindelse med kurset.

Bemærkning

Undervisningen foregår altid på den seneste version af C# og Visual Studio.

Underviser

Martin er en erfaren og dedikeret udvikler med en bred viden på Microsoft-teknologier som .NET. Martin har udviklet mange forskellige løsninger og med rollen som Microsoft teknisk evangelist, har han været taler på mange konferencer både Microsoft og andre events, været gæsteforelæser på universiteter om emner lige fra apps udvikling til compiler implementeringer og F#.

eller

Michell er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Video

Pris

8999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.