Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Tag et C# programmeringskursus og lær C# programmeringssproget 

Hvad enten du har allerede kender til C# eller aldrig har prøvet at programmere med C# findes der et C# kursus, der passer til lige netop dig. Med et C# programmeringskursus styrker du dine kompetencer indenfor programmering. C#, som udtales 'C Sharp', er et objektorienteret programmeringssprog og i familie med C++ og Java. Med C# kan du bl.a. udvikle web applikationer og Windows phone applikationer, og tager du et eller flere C# kurser lærer du trin for trin hvordan. 

Under hvert kursus kan du læse om målgruppe og forudsætninger.

Tag et c# kursus og lær c# programmeringssproget

Programmering i C#

Når du programmerer i C# vil man oftest benytte Microsofts udviklingsmiljø, Visual Studio .NET. C# er nemlig frigivet af Microsoft 

Du vil derfor kunne udvikle: 

  • Web applikationer 
  • Console applikationer
  • Windows Phone applikationer
  • Windows GUI applikationer 
  • Computerspil

Forudsætninger for at deltage på et C# kursus 

På den grundlæggende C# kurser forventes det, at du har generel kendskab til programmering og programmeringssprog. Det kan desuden være en fordel at have kendskab til objektorienteret programmering. 

På et avanceret C# kursus forventes det selvfølgelig, at du, som erfaren programmør, har erfaring med C#, men godt kunne tænke dig at dykke helt ned i deltagerne i C# programmeringssproget. 

Varighed og kursuspris 

Et grundlæggende C# kursus varer typisk længere end et avanceret eller udvidet C# kursus. Opdateringskurser, som kun varer en enkelt dag findes også. 

Prisen på et C# kursus varierer også alt efter kursuslængde. Der er desuden forskel på grundlæggende C# kurser og mere avancerede/udvidede. Endelig kan man også tage opdateringskurser, som ofte vil være billegere.

Mulighed for C# online kursus 

Et C# kursus kan også tages som et online kursus. Her vil prisen typisk være noget lavere end på et almindeligt kursus, og du vil opleve stor fleksibilitet i tid, som gør det muligt for dig at studere præcis, hvornår det passer dig. 

Find dit C# kursus på Finduddannelse.dk

Er du interesseret i et C# kursus? Gå på opdagelse i listen over C# kurser ovenfor og find det kursus, der passer til dig og dine behov. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen