Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vareforsendelse i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
25-09-2020  
5.900 DKK
18-12-2020  
5.900 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få et dybdegående kendskab til funktionerne i og opsætningen af vareforsendelse i D365O. Der lægges vægt på de daglige processer, og opsætning gennemgås kun af hensyn til helhedsforståelsen. I løbet af dette 1-dages kursus arbejder du selv hands-on med systemet i en lang række relevante opgaver.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med vareforsendelse og har behov for at opnå et kendskab til funktionerne i og opsætningen af vareforsendelse i D365O. Typiske deltagere er daglige brugere i vareforsendelsen, superbrugere, controllere, systemadministratorer og konsulenter.

Det er en forudsætning at have deltaget i kurset Introduktion, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber. Deltagerne kan med fordel have deltaget i kurserne Vareoprettelse, Salgsordrer og Indkøbsordrer, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber.

Generel viden om processerne i emnet er også en fordel.

Indhold

  • Introduktion
  • Et eksempel på en arbejdsgang i D365O; salgsordre -> plukliste -> forsendelse -> fakturering
  • Oprettelse af lagersteder (overblik)
  • Pluk og pak varer
  • Håndtering af kundereturordrer
  • Quality Management – opsætning og eksekvering at test og karantæne
  • Integration til andre moduler
  • Parameteropsætning
  • Avancerede funktioner og hjælpeværktøjer (kun overblik)
  • Forespørgsler og rapportering

Materiale

Vi anvender kursusmateriale, der er udviklet af vores samarbejdspartner og supplerer med relevante materialer fra Microsoft. Kursusmaterialet kan være på dansk og/eller engelsk.

Underviser

Vores instruktører, der har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics, har blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet kursusmaterialer til Microsoft ERP. Instruktørerne har praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Kurserne kan blive afholdt på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i, på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Vareforsendelse i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: