Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Undervisningsteknik, der sikrer læring

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
15-09-2022  
11.499 DKK
14-11-2022  
11.499 DKK
02-02-2023  
11.499 DKK
Århus
24-04-2023  
11.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær at planlægge og gennemføre undervisning, der både er differentieret, fleksibel og målrettet. På dette kursus får du indsigt i, hvordan du med struktur, forberedelse og involvering skaber og gennemfører den ideelle undervisning og får aktive og tilfredse tilhørere.

Vejen til god læring

Nøglen til god undervisning og læring er den rette undervisningsteknik. På dette kursus får du via undervisningen demonstreret i praksis, hvad god undervisningsteknik er. Efter kurset går du hjem med ideer og værktøjer til, hvordan du kan undervise, så du skaber størst mulig læring hos dine tilhørere – uanset hvordan de lærer bedst og hvilken slags stof, der skal formidles.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der vil have konkrete værktøjer til at tilrettelægge og gennemføre god undervisning, der sikrer læring. Uanset om du allerede har erfaring med at undervise eller er nybegynder, vil du på dette kursus lære undervisningsteknikker, redskaber og træning, der gør dig til en bedre underviser.

Udbytte

 • Indsigt i, hvordan du skaber en god start
 • Kendskab til forskellige læringsstile
 • Styrke din personlige gennemslagskraft
 • Indblik i retoriske virkemidler
 • Træning i at inddrage deltagerne og håndtere modstand


Indhold

 • Redskaber til at sikre den gode opstart
 • Metoder til at håndtere modstand mod læring
 • Håndtering af spørgsmål, dialog og forventningsafstemning
 • Redskaber til at variere din undervisning
 • Metoder til at evaluere læring
 • Din personlige fremtræden

Form

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og dialog. Du får i løbet af kurset mulighed for selv at holde et kort oplæg, som du får kommenteret af underviseren og de øvrige deltagere.

Underviser

Erik har arbejdet med kommunikation og formidling hele livet. Erik er uddannet skolelærer i 1982 og underviser inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling. Han ser det som sin opgave at kombinere stor faglighed med leg og kreativitet. Det skal være sjovt at udvikle sig! Eriks seminarer og kurser er opbygget over en skabelon med meget høj deltageraktivitet og en dynamik, der giver ny energi til det videre arbejde efter kurserne.

Se vores øvrige kurser i facilitering og undervisningsteknik.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.