Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Udforskende test

Teknologisk Institut
Startdatoer
Ballerup
25-08-2020  
4.950 DKK
03-12-2020  
4.950 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Kurset er for dig som ønsker at arbejde mere struktureret, både inden, under og efter at der skal gennemføres en udforskende test session. Udforskende test kan suppleres med mere struktureret test og på kurset lærer du, hvordan du kan benytte det i din hverdag i projektet. Du lærer at forstå værdien af udforskende test og hvordan du strukturerer og planlægger en session, således at du får testet de områder / funktioner som man ønsker, bedst muligt.
Du får kendskab og berøring med alt fra planlægning og facilitering til design, afvikling og rapportering af den udforskende test.

Forudsætninger

Det er ingen forudsætninger for at deltage på dette kursus, men det kan være en fordel at have kendskab til softwaretest.

Deltagerprofil

Alle som arbejder med- eller har berøringsflade med test og kvalitetssikring, kan deltage på dette kursus. Det er er for de roller, som skal deltage eller planlægge en udforskende test session. Deltagerprofilen kan være

 • Forretningstester
 • Testanalytiker
 • Testmanager
 • Testansvarlig / testleder

Indhold

Kurset har en teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, hvilket er en god kombination for indlæring. Der vil på kurset både være opgaver som skal løses alene, i par og i grupper. Du vil på kurset gennemgå forskellige metoder til udforskende test, som du nemt vil kunne overfører direkte til dit projekt.

På kurset vil du komme igennem følgende:

 • Hvad er udforskende test
 • Hvordan bruges udforskende test
 • Planlægning af sessionen
 • Facilitering og gennemførsel af sessionen
 • Værktøjer og skabeloner til erfaringsbaseret test
 • Forskellige metoder til udforskende test
 • Andre for erfaringsbaseret teknikker
 • Evaluering og rapportering


Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere. Du kan forvente en underviser, som har mange års praktisk erfaring med softwaretest.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4950 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: