Viser 1-20 af 501
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 501
1
2
3
4
...
26

Bliv skarp til dit fag med tekniske kurser

Er du på udkig efter et kursus, der kan styrke dine færdigheder inden for netop dit fag? Måske ønsker du at blive bedre til det, du allerede laver? Måske vil du kaste dig ud i nye udfordringer eller skifte branche? Uanset hvad du søger, finder du her et bredt udvalg af tekniske kurser, der kan tage din viden til nye højder. Læs mere om hvad et teknisk kursus indebærer nedenfor og de muligheder en opdateret viden kan give dig.  

Tekniske kurser

Der findes adskillige kurser og uddannelser inden for håndværk, industri og teknik, og det kan derfor være svært at finde lige præcis det kursus, der passer til dine behov og forudsætninger. Med det følgende har vi forsøgt at gøre markedet for tekniske kurser mere overskueligt for dig og din virksomhed. Vælger du at tage et teknisk kursus, kan du nemlig gøre det inden for bl.a. følgende områder: 

Inden for hvert felt kan du finde relevant efter- og videreuddannelse, uanset om du er på jagt efter et kort, intensivt kursus eller et længere uddannelsesforløb, f.eks. akademi- eller diplomuddannelser inden for håndværk, industri og teknik. I mange tilfælde er det muligt at deltage på enkelte moduler fra længere uddannelsesforløb, ligesom der findes en lang række tekniske kurser i AMU-regi. 

Hvad indebærer et teknisk kursus?

Et teknisk kursus er et uddannelsesforløb, der typisk er designet til at lære deltagerne om en bestemt teknologi, metode eller værktøj. 

Formålet med et teknisk kursus er at give dig den viden og de færdigheder, du har brug for til at arbejde med teknologier og værktøjer inden for dit specifikke felt. Under et teknisk kursus kan du lære om de grundlæggende koncepter, teorier og terminologier, der er forbundet med dit område. Du kan også få hands-on erfaring med at bruge forskellige teknologier og værktøjer gennem bl.a. øvelser. Kurset kan også give dig mulighed for at lære af og interagere med erfarne fagfolk på området.

I dagens teknologidrevne arbejdsmarked kan et teknisk kursus hjælpe dig med at opgradere deres færdigheder og forbedre dine jobmuligheder. Det kan også give virksomheder mulighed for at træne sine medarbejdere til at håndtere teknologier og værktøjer, der er relevante for deres forretningsbehov.

Dit udbytte af tekniske kurser

Med det rette kursus åbner du dørene op for muligheder inden for din branche. Typisk arbejder deltagere på tekniske kurser i transportbranchen, byggebranchen, håndværkerbranchen, ingeniørbranchen, energibranchen eller i industrien. Fælles for alle kurserne inden for håndværk, industri og teknik er, at de har til sigte at opkvalificere dig inden for dit felt.

Nogle tekniske kurser er ligefrem lovpligtige og dermed obligatoriske for dig at tage, før du kan kaste dig ud i et nyt arbejdsområde. Disse udbydes inden for f.eks. sikkerhed, arbejdsmiljø, håndtering af farligt materiale og transport. Dog dækker tekniske kurser ikke kun over undervisning for dig, der arbejder på byggepladsen, på landevejen eller i produktionshallen med en gaffeltruck. Der findes også et væld af kurser til dig, der sidder på kontoret og f.eks. udvikler tegninger, designs eller styrer processerne i virksomheden.

Her kan du finde dit tekniske kursus

Tekniske kurser kan tages over hele landet. Dog er nogle af de mest populære beliggenheder for kurser inden for håndværk, industri og teknik Århus, Taastrup, København og Vejle. Klik dig ind på en af disse byer eller find den by i søgefeltet, hvor du ønsker at tage dit kursus. Søger du noget helt særligt, kan du skrive det i fritekstfeltet. 

Hvis du tænker, at et teknisk kursus er det rette for dig, kan du læse mere om dine muligheder i de forskellige kategorier!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen