Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Testteknikker

Teknologisk Institut
Startdatoer
Ballerup
15-06-2020  
9.400 DKK
14-09-2020  
9.400 DKK

Kursusbeskrivelse

Kurset hjælper deltagerne med at sikre, at den tid de bruger på at teste, bliver brugt så effektivt som muligt. Dette gøres ved at bruge korrekte og strukturerede testcases. Testteknikker er testerens vigtigste værktøj for at kunne arbejde effektivt.
Man lærer på kurset, hvad der kendetegner en effektiv test, værdien af struktureret brug af testteknikker og forskellen på statiske og dynamiske testteknikker. Når man har været på dette kursus, kan man anvende en række nye testteknikker og får dermed nogle konkrete værktøjer med hjem, som man kan bruge i dagligdagen.

Forudsætninger

Det er en forudsætning at man har nogen erfaring med softwaretest og at man har prøvet at skrive testcases før.

Deltagerprofil

Kurset er for alle som til dagligt skal skrive testcases eller har brug for en viden om hvordan testteknikker bidrager til effektiv test. Følgende profiler er de typiske deltagere:

  • Forretningstester
  • Testanalytiker
  • Testkoordinator
  • Testmanager
  • Testansvarlig / testleder

Indhold

Kurset har en masse små gennemgange af teorien bag testteknikkerne, så man sikrer forståelsen for hvordan de bidrager til en effektiv test. Størstedelen af kurset er dog praktiske øvelser, så man får noget erfaring med at benytte disse. Med dialog og gruppeøvelser er der mulighed for at inddrage konkrete eksempler fra deltagernes hverdag.

På kurset vil man komme igennem følgende:

  • Brugen af testteknikker
  • Statiske og dynamiske testteknikker
  • Træning i testteknikkerne: Ækvivalenspartitionering, grænseværdianalyse, beslutningstabeller, klassifikationstræer, tilstandsovergangstest og usecasebaseret test
  • Erfaringsbaserede testteknikker herunder udforskende test.

Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Testteknikker

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.