Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Termiske droneoperationer

Teknologisk Institut
Startdatoer
Skanderborg
08-11-2021  
6.995 DKK
16-03-2022  
6.995 DKK
Værløse
02-03-2022  
6.995 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Ved hjælp af standardiserede operationsprocedurer (SOPs) lærer du, hvordan du flyver og tager de rigtige termiske billeder – samt hvordan du efterfølgende får brugbare resultater af al din indsamlede data.

Forudsætninger

Vi anbefaler, at du inden kurset har erhvervet dig Kompetencecertifikat til droneflyvning, der er et lovkrav for erhvervsmæssige flyvninger inden for bymæssigt område.

Deltagerprofil

Specialuddannelsen i termiske droneoperationer er selvfølgelig oplagt for dig, der selv skal bruge dronerne til termografering i dit eget erhverv. Det gælder blandt andet i forhold til brand, eftersøgning af personer og dyr, hustermografering og lækagesøgning på f.eks. fjernvarmerør. Men uddannelsen er mindst lige så relevant for dig, der har et dronebevis, og ønsker mulighed for selv at tage ekstra opgaver ind i et marked i vækst.

Udbytte

Formålet med kurset er at opkvalificere dronepiloter til at kunne forstå og analysere termiske billeder. Ved hjælp af standardiserede operationsprocedurer (SOPs) lærer du, hvordan du flyver og tager de rigtige termiske billeder – samt hvordan du efterfølgende får brugbare resultater af al din indsamlede data.

Indhold

  • Teori
  • Hvad kan vi bruge termografi til?
  • Hvad er IR
  • Praktisk flyvning
  • Hvad er varme
  • Teori
  • Praktisk flyvning

Form

Kurset strækker sig over 2 dage og består både af teori (12 lektioner) og praktisk demonstration (2 lektioner). Det betyder, at foruden den nødvendige indsigt i al teorien bag, så gennemgår I sammen en praktisk øvelser og får efterfølgende hjælp til databearbejdelse.

Underviser

Teknologisk Institut afholder dronebevis-kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information. Du får desuden kurset et sted med mange års praktisk erfaring med erhvervsmæssige droneoperationer.

Bemærkning

Du vil med fordel kunne medbringe eget udstyr for at få tips og tricks til at få det optimale ud det. Men det er ikke et krav for deltagelse, at du selv har investeret i termisk kamera (og drone) på forhånd.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

6995 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.