Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Styklister i Microsoft Dynamics AX 2012

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
29-05-2020  
5.900 DKK
27-11-2020  
5.900 DKK

Kursusbeskrivelse

På kurset får du en grundig indføring i, hvordan du opretter og benytter styklister i Microsoft Dynamics AX 2012.

Deltagere

Kurset henvender sig til alle, der allerede har et godt kendskab til vareoprettelse i AX 2012 og har behov for at viden om opsætningen og anvendelse af styklister. Typiske deltagere er medarbejdere i Product Management, i produktionen, samt superbrugere, controllere, systemadministratorer og konsulenter. Det er en forudsætning at have deltaget i kurset Introduktion til Microsoft Dynamics AX 2012, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber. Deltagerne kan desuden med fordel ligeledes have deltaget i kurserne Vareoprettelse, Salgsordrer og Indkøbsordrer, eller på anden måde have erhvervet tilsvarende kundskaber. Generel viden om styklister er også en fordel.

Indhold

 • Introduktion
 • Et eksempel på en arbejdsgang i AX 2012; vareoprettelse -> styklisteoprettelse -> salgsordre
 • Enkle styklister
 • Styklister og versioner
 • Styklistekonfiguration
 • Styklistekalkulationer
 • Salgsordrer og styklister
 • Spild og mål
 • Færdigrapportering
 • Parameteropsætning
 • Avancerede funktioner og hjælpeværktøjer (kun overblik)
 • Forespørgsler og rapporter

Materiale

Vi anvender kursusmateriale fra AXcademy og supplerer med relevant materiale fra Microsoft. Kursusmaterialet vil være på engelsk.

Undervisere

Vores undervisere har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics. Ud over at undervise i IT har underviserne blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet mange kursusmaterialer til Microsoft ERP.
Underviserne har i gennemsnit mere end 15 års praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta i en lang række større danske og internationale virksomheder. Undervisningen vil være på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Styklister i Microsoft Dynamics AX 2012

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: