Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Strategisk kommunikation som ledelsesværktøj

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
27-02-2020  
11.499 DKK
24-09-2020  
11.499 DKK
11-02-2021  
11.499 DKK
Århus
19-10-2020  
11.499 DKK

Kursusbeskrivelse

Få indsigt i hvordan strategisk kommunikation gør en forskel, når der sker større forandringer i din organisation, og hvordan du tilrettelægger en plan for intern kommunikation, der understøtter jeres strategi, mål og værdier.

Hold kursen med strategisk kommunikation

Alt for mange organisationer bruger oceaner af tid på at kommunikere, men måske bliver det alligevel bare til en stille dråbe i havet? Kommunikation, der virker, er strategisk. Den er planlagt og skræddersyet. Hvordan sikrer du, at dine budskaber understøtter forretningsstrategien? Er det direktøren på roadshow? Eller lederteamet, der skal klædes på til opgaven? Det kan også være dedikerede medarbejdere, der er bedst til at skabe lydhørhed hos deres kolleger.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med strategi og kommunikation.

Udbytte

 • Indsigt i, hvordan kommunikation kan understøtte din organisations strategi
 • Fokus på det ’aftryk’ som organisationen gerne vil sætte
 • Kendskab til, hvordan du laver en egentlig kommunikationsstrategi
 • Viden om, hvordan du bedst kommunikerer med forskellige målgrupper
 • Viden om effekten af god intern kommunikation
 • Betydningen af ’eksemplets magt’

Indhold

På kurset gennemgår vi, hvorfor strategisk kommunikation gør en forskel for organisationen, og hvordan du tilrettelægger en plan for kommunikation, der understøtter jeres strategi.

 • Hvad er strategisk kommunikation?
 • Forstå organisationen som afsender: Værdier, vision og mål
 • Strategisk kommunikation som ledelsesværktøj
 • Kommunikationens Hvem, Hvad, Hvornår
 • Vinkl og målret dine budskaber, så de rammer plet
 • Kend kommunikationskanalerne
 • Styrk kommunikationen med eksempler
 • Strategisk kommunikationsplan – og hvad så?

Form

Kurset blander oplæg, teori, øvelser og eksempler fra din egen hverdag. Du får inspiration og gode råd til at arbejde med strategisk kommunikation i praksis. Det er derfor en god idé, at du inden kursusstart har gjort dig overvejelser om dine og din organisations behov i relation til kommunikationen.

Undervisere

Sjælland: Charlotte er Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, Afsætningsøkonom fra CBS, Certificeret Coach, NLP Master og personlig coach. Charlotte’s specialer ligger inden for positiv psykologi, ledelses- team og organisationsudvikling samt forandringsledelse og kommunikation. Charlotte har selv mange års erfaring som leder og konsulent og er desuden en skarp formidler. Som underviser har hun skarpt fokus på at gøre stoffet nærværende og direkte brugbart til din virkelighed, hvorfor du kan forvente at blive involveret og inddraget undervejs.

Jylland: Mette er uddannet Human Ressource Manager og har gennem de sidste 15 år arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Hendes kernekompetencer ligger inden for effektivitet, kommunikation og ledelse. Som underviser er Mette engageret og levende. Hun er god til, at skabe den kobling mellem teori og praksis, som gør det muligt for den enkelte at omsætte mål og ønsker til konkret adfærd og handling i hverdagen.

Se vores øvrige kurser i strategisk kommunikation.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategisk kommunikation som ledelsesværktøj

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.