Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sådan håndterer du besværlige personer

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
04-03-2020  
4.999 DKK
06-10-2020  
4.999 DKK
Kolding
06-05-2020  
4.999 DKK
05-05-2021  
4.999 DKK
Århus
24-11-2020  
4.999 DKK

Kursusbeskrivelse

"Sådan håndterer du besværlige personer” er et konflikthåndteringskursus der giver dig både indsigt i og værktøjer til at tackle de klassiske konflikter der kan opstå i samarbejdet mellem mennesker.Du bliver guidet igennem den grundlæggende konfliktteori og får indsigt i, hvad du kan gøre for at håndtere for eksempel besværlige typer, du kan bumpe ind i både på jobbet og privat.

Besværlige personer kan tackles

Er du træt af at ende i de samme drænende konflikter – både i og uden for arbejdslivet? På kurset, får du en praktisk guide til at tackle konflikter, samt gode råd til at styrke samarbejdet med forskellige typer af mennesker. Dertil får du og indsigt i, hvor besværlig du måske i virkeligheden selv er. Kurset giver dig indblik i metoder baseret på mange årspraktiske erfaringer med konfliktløsning i danske virksomheder.

Udbytte

 • Redskaber og metoder, der gør dig bedre til at håndtere og forstå besværlige personer
 • Styrket evne til at bedømme forskellige konfliktsituationer
 • Værktøjer til at vurdere, om og hvordan den konflikt du står overfor kan løses
 • Et solidt fundament til at håndtere konflikter hvor ingen parter taber ansigt
 • Styrket evne til at sige fra uden drama
 • Håndtering af negativ adfærd

Indhold

 • De 4 konfliktgrupper
 • De 4 basale personlighedselementer og deres indvirkning på konflikter
 • De tre hovedtyper af negativ adfærd
 • Effektive konfliktløsningsmodeller
 • Sammenhængen mellem kommunikation og konflikt
 • Undgå at blive blæst omkuld af de besværlige personer
 • Let metode til at genkende og gå imod de mest typiske negative adfærdsmønstre
 • Sådan får du adgang til din naturlige autoritet
 • At kommunikere med tydelighed
 • Metode til at bevare roen i tilspidsede situationer

Form

Undervisningen er humoristisk men teoretisk underbygget, så du vil gå derfra med en række værktøjer, du direkte kan gå hjem og anvende.

Stor ros til Sagar!

- Inge Bethelsen, Makita Elværktøj Danmark

Undervisere

Sebastian er en anerkendt forfatter, foredragsholder og erhvervspsykologisk rådgiver med international erfaring og netværk. Han er ophavsmand til de 12 teorier og modeller, der indgår i SEB-teorisættet, og de senere år har han specialiseret sig inden for emnerne Innovation, High Performance Teams og Evolutionspsykologi. Sebastian er også kendt for sine lederudviklingsprogrammer. Sebastian har undervist mere end 200.000 mennesker i både ind- og udland og har mere end 25 års erfaring med undervisning, foredrag og rådgivning af ledere og nøglemedarbejdere.

Eller

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Sådan håndterer du besværlige personer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.