Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektlederens personlige udvikling

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
02-05-2019  
12.499 DKK
06-06-2019  
12.499 DKK
København
14-05-2019  
12.499 DKK
Århus
21-08-2019  
12.499 DKK

Kursusbeskrivelse

Flere end 300 har allerede deltaget og fået ny og dybere indsigt i deres adfærd og udviklingspotentiale. Dette kursus sætter fokus på din ledelsesadfærd, gennemslagskraft og kommunikation som projektleder.

Få større gennemslagskraft

Som projektleder har du ansvaret for projektets succes, og du skal kunne kommunikere, håndtere konflikter, vise gennemslagskraft og håndtere forandringer under skiftende arbejdsvilkår. Samtidig har du brug for at arbejde med din egen personlige udvikling. På dette kursus, som er blevet afholdt mere end 30 gange, bliver du bevidst om dine stærke sider på baggrund af personprofilen JTI (Jungs Type Indikator). Det bliver tydeligt, hvor du med fordel kan sætte ind og forbedre dine evner, og der vil være stor fokus på at udvikle din indflydelsesstil, så din gennemslagskraft vokser – også når du skal lede opadtil.

Kursets indhold var relevant og brugbart for mig. Det gav anledning til meget refleksion, og jeg føler, at jeg kan handle ud fra det.
- Rune Ringgaard Sørensen, Frederiksberg Forsyning A/S

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, der ønsker at blive klogere på sig selv, og hvordan man bedst bruger sig selv i rollen som projektleder. Kurset er både for nye og mere erfarne projektledere fra alle brancher.

Udbytte

 • Viden om centrale organisatoriske og psykologiske forhold i projektledelse
 • Indsigt i din personlige kapacitet som projektleder - præferencer og udviklingspotentiale
 • Konkrete færdigheder i at kommunikere, håndtere konflikter og give konstruktiv feedback
 • Øget troværdighed og gennemslagskraft
 • Kompetencer i at anvende spørgeteknikker og coaching
 • Din personlige JTI-personprofil og en indkredsning af styrker og udviklingsområder
 • Personlig handlings- og udviklingsplan
 • En række gennemprøvede værktøjer, som styrker dig - også efter kurset

Super kompetent underviser, der var meget dygtig til at formidle både levende og relevant. Marianne er både teoretisk meget velfunderet og i stand til at trække på erfaringer fra egen og deltagerenes praksis.
- Aase Wodstrup Jensen, University College Capital

Indhold

 • Introduktion til projektlederens personlige udviklingsvej
 • JTI-personprofil som din personlige forståelsesramme
 • Forståelse for persontyper, præferencer og modsætninger
 • Værktøjer til effektiv kommunikation og øget personlig gennemslagskraft
 • Motivation af og kommunikation i projektteamet
 • Arbejde med deltagercases i forhold til projektledelsessituationer


Form

2 uger før kursusstart besvarer du online en JTI-personprofil. Testresultatet modtager du på kurset med indkredsning af både styrke- og udviklingsområder - resultatet inddrages gennem hele kurset. Ca. 10 dage før kursusstart får du online adgang til kursusmateriale, der kan læses før, under og efter kurset. Man får størst udbytte af kurset, hvis man før kurset som minimum har læst JTI-materialet.

Underviser

Marianne Løwe er uddannet erhvervspsykolog og specialiseret inden for HR, ledelse, organisation og læring. Marianne har mere end 16 års erfaring med undervisning, proceskonsultation og rådgivning. Hun beskrives af tidligere deltagere som en engageret og nærværende underviser, der formår at skære ind til benet og gøre emnet konkret.

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som obligatorisk kursus på Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og it-projektledere og Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet. Forløbene er komplette projektlederuddannelser, som du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m

- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektlederens personlige udvikling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.