Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektlederen som facilitator

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
02-09-2019  
11.499 DKK
21-11-2019  
11.499 DKK
Aalborg
23-10-2019  
11.499 DKK

Kursusbeskrivelse

Gør ligesom mere end 150 tidligere kursister og tilmeld dig "Projektlederen som facilitator" og få styrket dine kompetencer til at lede projekter og bliv rustet til at sikre bedre resultater på kortere tid. Dette kursus fokuserer på facilitering som et effektivt værktøj for projektledere og giver dig overblik, metoder og værktøjer, som gør dig til en stærk procesleder.

Inddragelse skaber engagement

Omdrejningspunktet for den faciliterende projektleder er inddragelse. Ved at inddrage medarbejderne skabes øget ejerskab og engagement hos dem. Men en god facilitator skal også turde styre og lede processen og det stiller store krav. På dette kursus trænes du i netop denne rolle som facilitator i projekter.

Erik Juul er inspirerende og behagelig facilitator og underviser. Meget afvekslende indhold i løbet af de to dage og god opsamling undervejs på de mange emner, som blev bragt i spil.
- Mette Schousen Husby, COOP Trading

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere og andre der er involverede i projekter, som har brug for flere værktøjer til facilitering og involvering af projektgruppen. Kurset er for projektledere fra alle brancher.

Udbytte

 • At skabe bedre og hurtigere resultater i projektet
 • Træning i rollen som facilitator
 • Enkle og effektfulde redskaber til at lette arbejdsprocessen
 • Styrkelse af dine kompetencer til procesledelse
 • Klarhed over din personlige stil som facilitator
 • Redskaber til at håndtere udfordrende processer i projektgruppen


Indhold

 • Hvad er facilitering og hvad kan det?
 • Facilitering som procesledelsesværktøj
 • Forskelle mellem rollen som facilitator og projektleder
 • Mødelederens drejebog - effektive og motiverende møder
 • Håndtering af modstand og konflikter i processen og projektgruppen
 • Værktøjer og kommunikative virkemidler til optimering af projektgruppens arbejdsproces
 • Værktøjer til idégenerering, prioritering, beslutning og opfølgning
 • Personlig gennemslagskraft som facilitator
 • Forståelse af forskellige persontyper i projektet
 • Motivation af deltagerne i projektet
 • Træning i rollen som facilitator gennem øvelser og rollespil
 • En effektiv handlingsplan

Form

Kurset er baseret på en høj grad af deltagerinvolvering for at sikre den størst mulige effekt. Vi skaber et laboratorium, hvor du træner og eksperimenterer med rollen som facilitator gennem gruppeøvelser, rollespil, cases og meget andet.

Underviser

Undervisningen foretages af enten:

Erik Juul har arbejdet med kommunikation og formidling hele livet. Erik er uddannet skolelærer i 1982, og siden 1997 har han undervist inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling. Han ser det som sin opgave at kombinere stor faglighed med leg og kreativitet. Det skal være sjovt at udvikle sig! Eriks seminarer og kurser er opbygget over en skabelon med meget høj deltageraktivitet og en dynamik, der giver ny energi til det videre arbejde efter kurserne

Eller

Charlotte Juul er en af landets mest dynamiske undervisere. Hendes kendetegn er stor deltagerinvolvering og direkte kommunikation - baseret på et solidt fagligt fundament. Assertiv kommunikation, coaching, teamudvikling, forandringsledelse, konflikthåndtering og formidlingstræning er hovedområderne, og Charlotte er kendt for rent faktisk at skabe forandringer, hvor medarbejdere skal gøre noget andet, end de plejer. Charlotte har holdt foredrag og kurser for alt fra børnehaver til ledelserne i nogle af landets største virksomheder.

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som valgfrit kursus på Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og it-projektledere og Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet. Forløbene er komplette projektlederuddannelser, som du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m

- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektlederen som facilitator

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.