Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse i byggeriet - Grundlæggende

Teknologisk Institut
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 2 dage
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdatoer
Taastrup
24-01-2019  
11.499 DKK
03-06-2019  
11.499 DKK
København
18-03-2019  
11.499 DKK
Århus
29-04-2019  
11.499 DKK
21-10-2019  
11.499 DKK

Kursusbeskrivelse

Gør som flere end 350 af vores tidligere kursister og lær at blive bedre til at styre og lede dine byggeri-projekter - så kommer du succesfuldt i mål med dine projekter. Etablér et godt samarbejde, og reducér kriser og behov for brandslukning undervejs, og spar på den måde både tid og penge.

Formålet med kurset er at give kursisterne et fælles projektledelsesmæssigt sprog samt en værktøjskasse, der er tilpasset de problemer og den hverdag, man som projektleder i byggeriet befinder sig i.

Deltagerprofil

Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for byggeprojekter eller udviklingsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

Jeg vil klart anbefale kurset til andre som skal opstarte som projektleder i større firmaer.
- Michael Hammer Johansen, Arkitektgruppen A/S

Udbytte

 • Et øget ledelsesmæssigt overblik og et fælles projektledelsesmæssigt sprog
 • En praktisk anvendelig projektledelsesværktøjskasse til styring af tid, kvalitet og økonomi
 • Casemateriale til inspiration for egne projekter
 • Kompendie-materiale opbygget i projektets faser (tilbud, projektopstart, projektering, udførelse, aflevering, nedlukning)
 • Viden om projektledelses-værktøjer, der kan understøtte planlægning og styring af bygge-projekter

Indhold

Dag 1:

 • Projektets organisering - entreprise- og samarbejdsformer
 • Projektlederens ansvar og opgaver. Roller for nøgleaktører
 • Planlægning af projektets ledelsesindsats
 • Projektlederens rapportering fra projektet
 • Forhandlinger undervejs i projektforløbet
 • Aftale- og kontraktstyring
 • Hensigtsmæssig ledelsesadfærd i samarbejdet

Dag 2:

 • Risikovurdering og interessenter
 • Tidsplanlægning og -opfølgning
 • Projektøkonomi og successiv kalkulation
 • Håndtering af grænseflader mellem fag og interessenter
 • Kvalitetssikring/Projektplan

Form

Kurset varer 2 dage. Hovedunderviser er Henrik Ryberg, suppleret med Mads Blaabjerg, der underviser på 2. dags formiddag. Kurset er en blanding af teori, diskussioner og erfaringsudveksling samt opgaver. Kurset er meget praktisk baseret. Er man tilmeldt hele projektlederuddannelsen modtager man også bogen "Projektledelse - overblik og indblik" af Flemming Ettrup.

Rigtigt dygtige undervisere.
- Ulla Poulsen, HSHansen

Undervisere

Civilingeniør og MBA Henrik Ryberg har arbejdet med projektledelse i byggebranchen i 19 år og har været projektleder, -chef og -direktør på mange komplekse projekter, både i Danmark og i udlandet. I dag arbejder Henrik som strategisk bygherrerådgiver, og har desuden solid erfaring med ledelse af projektporteføljer. Henrik har løbende fungeret som sparringspartner for andre projektledere ift. projektledelse, samarbejde, konflikt¬håndtering, fremdrifts- og økonomivurderinger. Henrik er certificeret i projektledelse (IPMA B).

Mads Blaaberg har arbejdet med projektledelse i anlægsbranchen i 17 år og har været projektleder på mange forskellige typer anlægs projekter, både i Danmark og i udlandet. Desuden har Mads arbejdet med kontrakthåndtering, kravs-styring og projektøkonomi. I dag arbejder Mads som bygherrerådgiver, med en blanding af kontrakthåndtering, projektledelse, og strategisk rådgivning. Mads har over årene opbygget solid erfaring med at træde ind i nødlidende projekter og få dem tilbage på sporet. Mads er certificeret i projektledelse (IPMA B).

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som indledende obligatorisk kursus på Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet, som er en komplet projektlederuddannelse, du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder i byggeriet.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m

- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse i byggeriet - Grundlæggende

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.