Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse i byggeriet - Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
Kolding
24-08-2022  
11.999 DKK
Taastrup
15-09-2022  
11.999 DKK
24-11-2022  
11.999 DKK
Århus
24-10-2022  
11.999 DKK
13-03-2023  
11.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv bedre til at styre og lede dine byggeri-projekter - så du kommer succesfuldt i mål med dine projekter. Etablér et godt samarbejde, reducér kriser og behov for brandslukning undervejs og spar på den måde både tid og penge.

Formålet med kurset er at give kursisterne et fælles projektledelsesmæssigt sprog samt en værktøjskasse, der er tilpasset de udfordringer og den hverdag, man som projektleder i byggeriet befinder sig i.

Deltagerprofil

Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for byggeprojekter eller udviklingsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

Jeg vil klart anbefale kurset til andre som skal opstarte som projektleder i større firmaer.
- Michael Hammer Johansen, Arkitektgruppen A/S

Udbytte

 • Et øget ledelsesmæssigt overblik og et fælles projektledelsesmæssigt sprog
 • En praktisk anvendelig projektledelsesværktøjskasse til styring af tid, kvalitet og økonomi
 • Casemateriale til inspiration for egne projekter
 • Kompendiemateriale
 • Viden om projektledelsesværktøjer, der kan understøtte planlægning og styring af bygge-projekter

Indhold

 • Projektets organisering - entreprise- og samarbejdsformer
 • Projektlederens ansvar og opgaver. Roller for nøgleaktører
 • Planlægning af projektets ledelsesindsats
 • Projektplan
 • Projektlederens rapportering fra projektet
 • Forhandlinger undervejs i projektforløbet
 • Aftale- og kontraktstyring
 • Hensigtsmæssig ledelsesadfærd i samarbejdet
 • Risikovurdering og interessenter
 • Tidsplanlægning og -opfølgning
 • Projektøkonomi og successiv kalkulation
 • Håndtering af grænseflader mellem fag og interessenter
 • Kvalitetssikring

Form

Kurset varer 2 dage. Hovedunderviser er Henrik Ryberg, suppleret med Mads Blaabjerg og Lise J. Stampe. Kurset er en blanding af teori, diskussioner og erfaringsudveksling samt opgaver. Kurset er meget praktisk baseret. Er man tilmeldt hele projektlederuddannelsen modtager man også bogen "Projektledelse - overblik og indblik" af Flemming Ettrup.

Rigtigt dygtige undervisere.
- Ulla Poulsen, HSHansen

Undervisere

Civilingeniør og MBA, Henrik har arbejdet med projektledelse i byggebranchen i 19 år og har været projektleder, -chef og -direktør på mange komplekse projekter, både i Danmark og i udlandet. I dag arbejder Henrik som strategisk bygherrerådgiver og har desuden solid erfaring med ledelse af projektporteføljer. Henrik har løbende fungeret som sparringspartner for andre projektledere ift. projektledelse, samarbejde, konflikthåndtering, fremdrifts- og økonomivurderinger. Henrik er certificeret i projektledelse (IPMA B).

Mads har arbejdet med projektledelse i anlægsbranchen i 17 år og har været projektleder på mange forskellige typer anlægs projekter, både i Danmark og i udlandet. Desuden har Mads arbejdet med kontrakthåndtering, kravstyring og projektøkonomi. I dag arbejder Mads som bygherrerådgiver, med en blanding af kontrakthåndtering, projektledelse og strategisk rådgivning. Mads har over årene opbygget solid erfaring med at træde ind i nødlidende projekter og få dem tilbage på sporet. Mads er certificeret i projektledelse (IPMA B).

Lise, akademiingeniør, har arbejdet med projektledelse, byggeledelse og projekteringsledelse i 25 år – hovedsaligt i anlægsbranchen. Arbejder i dag som bygherrerådgiver hos emcon. Har i mange år været projektleder som ressourceperson i staten og i kommuner og på Øresundsbron. Har stor erfaring med bl.a. udbud/kontrahering og økonomiopfølgning.Har erfaring med implementering af projektledelsesprocedurer og projektledelsesværktøjer for ”nye” projektledere bl.a. i Vejdirektoratet og på Øresundsbron.Tidligere projektleder hos Vägverket (i Sverige) og projekteringsleder hos Rambøll. IPMA B-certificeret.

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som indledende obligatorisk kursus på Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet, som er en komplet projektlederuddannelse, du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder i byggeriet.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.