Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
22-08-2022  
13.999 DKK
24-10-2022  
13.999 DKK
Århus
21-09-2022  
13.999 DKK
København
21-11-2022  
13.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Kurset giver dig en grundig indføring i de vigtigste områder inden for faget projektledelse og giver en grundlæggende forståelse for, hvilke værktøjer der skal i brug, hvis du vil have succes som projektleder.

Få grundlæggende viden og værktøjer

Projekter er blevet grundvilkår i næsten alle virksomheder og de fleste bliver involveret i projekter på en eller anden vis. Som projektleder er det vigtigt at kunne håndtere denne rolle, samt håndtere selve projektet med de rigtige værktøjer til det specifikke projekt. Over 750 personer har allerede deltaget i dette kursus, som giver dig den grundlæggende viden og værktøjer, så du kan fungere som en god projektleder i dagligdagen.

Jeg roser hele kurset, jeg har følt mig meget inspireret alle dagene, og tager en masse værktøjer med mig hjem som kan bruges.
- Casper Schkliaroff, Cortex Consult

Deltagerprofil

Kurset er grundlæggende og henvender sig til nye projektledere, samt projektledere med 1-2 års projektledererfaring.

Udbytte

  • Større forståelse for projektarbejdsformen
  • Kendskab til systematiske projektværktøjer bl.a. netværksdiagram og Gantt-kort
  • Viden om, hvordan du kan styre, følge op, planlægge og kommunikere
  • Indsigt i forventninger til dig i rollen som projektleder

Det var fedt, at vi fik så mange konkrete og brugbare værktøjer, som vi kan overføre direkte til vores dagligdag hjemme i virksomheden. Udbyttet fra kurset har været stort, fordi det hele har været så konkret og case-baseret.
- Emily Drageskov, DR

Indhold

  • Hvad er projekter og projektlederens organisatoriske betingelser?
  • Systematisk projektstyring i forhold til projektmål, styring af tid, ressourcer og kvalitet
  • Ressource/økonomiske overvejelser
  • Mulige værktøjer til styring af projekter
  • Interessentanalyse
  • Projektlederens mange roller

Form

Kurset veksler mellem teori, praktiske øvelser og rollespil. Der anvendes cases, opgaver, erfaringsudveksling og rollespil til illustration af realistiske situationer. Er man tilmeldt hele projektlederuddannelsen modtager man også bogen "Projektledelse - overblik og indblik" af Flemming Ettrup.

Underviser

Thomas er seniorrådgiver og har en baggrund som projektleder og Change Management konsulent. Thomas har erfaring med rådgivning og implementering af projekt- og forandringsledelsesmodeller indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 20 års undervisningserfaring og en Master of Education, lægger Thomas stor vægt på at tilrettelægge undervisningen, således at kursisterne oplever et godt forløb med stort udbytte. Thomas er akkrediteret trainer i PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, Change Management og SAFe® og er certificeret i MSP®, MoP®, Prosci ADKAR®, NLP Business, samt Scrum Master og SAFe® Programme Consultant.

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som indledende obligatorisk kursus på Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og it-projektledere, som er en komplet projektlederuddannelse, du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.